12 uren eeuwigheid; Happy Day bij Lady Claire

Daar stond ik dan aan de bel klokslag 10 uur in de ochtend bij Lady Claire. Niet zenuwachtig maar vol van gezonde spanning en afwachting voor wat die dag brengen zou. Mocht ik al zenuwachtig geweest zijn, was dat zeker snel over geweest. Want Lady Clair was een prachtige en ontwapenende verschijning die me uiterst vriendelijk ontving waardoor ik me vanaf de eerste minuut volkomen op mijn plek voelde. Ik zou echter ook leren dat schijn kan bedriegen en dat juist als je alle eventuele blokkades laat vallen meesteres Claire ineens venijnig toe kan slaan. De gehele dag wist zij daarin een perfecte mix te vinden waardoor het behalve optimaal genieten ook continu spannend bleef.

Na eerst op het gemak in de schitterende studio onder het genot van een kop koffie kennis gemaakt te hebben, spraken we in grove lijnen door wat nu mijn verlangens en fetishes zijn. In mijn geval betekent dat zowat iedere bdsmhandeling uit het boekje en alles wat er nog te verzinnen valt. Afgesproken werd dat in mijn geval er best sporen achter mochten blijven. Mocht dat niet zo zijn dan zou er rekening mee gehouden worden, maar ik kon gelukkig meesteres Claire de vrije hand geven. Ik koos er voor een paar verlangens aan te geven, maar me toch vooral ook te laten verrassen. Het zou blijken dat meesteres Claire zich perfect in kon leven in deze slaaf en mij een van de mooiste belevingen uit mijn leven zou bezorgen. Later op de dag (ik had het geluk 12 hele uren te kunnen blijven) werd zij hierin bijgestaan door een ander paar kanjers van meesteressen. Mijn kleren werden opgeborgen in een kluisje en het was tijd mij volkomen naakt te presenteren aan mijn meesteres. Mijn boeien voor die dag werden aangebracht en ik werd vastgezet tussen twee palen. Eerst werd ik lieftallig gestreeld door een paar heerlijke handelen met scherpe nagels. Voorzichtig werden mijn tepels al wat opgewarmd. Kippenvel van genot kreeg ik erdoor over mijn hele lichaam, maar links van mij had ik natuurlijk al lang een enorm assortiment aan zwepen, plakken en klemmen gezien.

Mijn roodgloeiende lichaam werd telkens weer heerlijk gestreeld en met de nagels bewerkt

Juist toen ik een staat van opperste genot kwam door de strelingen en het spelen met mijn tepels kwam ik weer keihard in de realiteit terecht. Ik was weerloos toen de meesteres keihard in mijn tepels kneep en deze venijnig in alle richtingen uittrok en ronddraaide. Na die eerste zeer pijnlijke me o zo heerlijke pijnscheuten liep mijn meesteres naar het rek met zwepen haalde er daar een aantal van af en legde die achter mij neer zodat ik telkens niet zou weten welk marteltuig mijn rug, billen en later mijn gehele voorkant zou teisteren. Mijn tepels waren al vrij groot en zouden die hele dag behoorlijk de klos zijn. Voor de slagenregen begon werden er eerst een paar flinke klemmen opgezet. De geseling begon meteen daarna. Meesteres Claire wist het beste uit me te halen en mijn grenzen te verleggen door haar perfecte timing en het precies aanvoelen wanneer het echt niet meer te harden was. Mijn roodgloeiende lichaam werd dan telkens weer heerlijk gestreeld en met de nagels bewerkt. Ook drukte ze deze slaaf dan strak tegen het heerlijk in lak geklede lichaam aan. Af en toe tussen de slagen door mochten de klemmen er even af en werden mijn tepels wisselend gestreeld dan keihard geknepen en zeer pijnlijk met de nagels bewerkt.

Wat zou er met die andere slaaf gebeuren? Wat zou er verder nog met mij gebeuren?

Meesteres Claire nam alle tijd voor mij, tijd die trouwens compleet betekenisloos werd en ik werd zo lang met allerlei zwepen en plakken bewerkt dat het leek of mijn hele lichaam in brand stond. Een hele rij knijpers sierde tussendoor ook nog mijn ballen en pik. De pijnscheuten bij het er af halen waardoor het bloed weer ging stromen brachten mij zowat in extase. Een heerlijke bijkomstigheid in dit alles was dat meesteres Clair zelf ook zoveel plezier uitstraalde in het spel dat zij met mij speelde. Een perfecte combinatie van streng, gemeen maar ook de verlangens en gevoelens van haar slaaf.

Na de afranseling, de tepel en bal en pik marteling die naar mijn gevoel zeker een uur duurde kreeg ik mijn rust moment. Ik zou het nodig hebben bleek de rest van die hele lange dag. Ik werd compleet in latex gewikkeld en van top tot teen ingesnoerd met touw aan mezelf overgelaten in een steeds warmer wordende eigen wereldje. Wat een heerlijke manier om met dat gevoel van de eerste afranseling na te genieten. Mijn lichaam dat zo hevig nagloeide voelde heerlijk aan door de strakke cocon van latex. En zelfs door het latex heen werden mijn tepels nog even heerlijk verwend door de meesteres. Het was happy day dus ik wist dat ik niet de hele dag alleen zou zijn dus toen ik daar zo lag hoorde ik een tweede slaaf binnen komen. Het was erg spannend proberen mee te luisteren. Ik kon niks zien omdat ik geblindeerd was maar mijn fantasie deed zijn werk. Wat zou er met die andere slaaf gebeuren? Wat zou er verder nog met mij gebeuren?

Daar hing ik hulpeloos en machteloos in de lucht in een houding die al mijn kwetsbare plekken blootlegde

Die dag zouden er inclusief mijzelf vier slaven aanwezig zijn maar ik denk niet dat iemand aandacht te kort gekomen is.  Meesteres Claire wist telkens zo invulling te geven aan de verlangens van iedere slaaf dat iedereen continu ergens in betrokken werd. Later op de dag dus bovendien bijgestaan door twee andere heerlijke meesteressen. Gedrieën wisselden zij bovendien telkens van slaaf of werkten samen. Dit zorgde voor een heerlijke wisselwerking van verschillende manieren van spelen. Nadat meesteres Claire een tijd aan de tweede slaaf had besteed, werd ik uit mijn latex cocon bevrijd en was het tijd voor een andere heerlijke ervaring. Weer een droom die uitkwam. Ik kreeg een stevige touwbondage om mijn lichaam. Het aanbrengen zelf was al een genot maar dat was nog niks bij wat komen ging. Mijn touwen werden bevestigd aan een dwarsstang boven mijn hoofd en ik moest mij achterover laten vallen van mijn meesteres. Mijn benen werden omhoog gehesen en mijn polsen weer vastgezet. Daar hing ik hulpeloos en machteloos in de lucht in een houding die al mijn kwetsbare plekken blootlegde. Mijn al gevoeliger wordende tepels moesten er weer aan geloven. Meesteres Claire had allang in de gaten dat dat voor deze slaaf absolute genotscentra zijn. Zoals eerder bleef meesteres Claire hier gebruik van maken door er beurtelings lief mee te spelen, en precies als ik kreunde van genot dan keihard toe te slaan en enorme pijnscheuten door mijn lichaam te sturen.  Volgens mij is er zo hangend in de touwen vervolgens geen plekje geweest dat niet door de zwepen en plakken geraakt is. Afwisselend kwam er ook een massageapparaat aan te pas, dat dan weer hard, dan weer zacht mijn tepels, ballen en eikel bewerkte. Dit dreef mij echt bijna tot waanzin.

Meesteres Claire bleek over perfecte timing te beschikken; keer op keer bracht zij mij op het punt van enorm heftig klaarkomen, uiteraard net op dat moment stoppend om weer zweepslagen toe te dienen. Wat een gemeen maar heerlijk spel. Klaarkomen zat er echter de eerste uren nog niet in wat voor een bizar gevoel van spanning zorgde. Een ander nieuwtje deed zijn intrede nog terwijl ik in de touwen hing: de violet wand die een soort van minibliksem opwekt en stroomstoten scherp als naalden door je ballen, tepels, en eikel stuurt maar ook door andere gevoelige plekjes op het lichaam zoals de binnenkant van de benen, de zij en de armen. Hevig verlangend naar een orgasme werd ik weer bevrijd uit mijn zwevende gevangenis. Het was weer tijd voor even rust met een wat drinken er bij. Terwijl ik daar zo zat keek ik naar hoe meesteres Claire met slaaf die een travestiefetish / sletjes fetish bleek te hebben. Toch wat leuks om te bekijken zo. Op dat moment ging de bel en diende de derde slaaf van die dag zich aan. Meesteres Claire was bezig met de voorbinddildo het sletje te bewerken en ik moest dit even van haar over nemen zodat de meesteres zich even met de nieuwe slaaf bezig kon houden. Deze bleek met zijn neus, of moet ik zeggen pik in de boter te vallen want hij mocht zich gelijk op zijn knieën melden voor het sletje. De meesteres bewerkte het sletje verder met de voorbinddildo terwijl de nieuwe slaaf door deze slet gepijpt werd. Jammer voor hem werd hij verboden om klaar te komen evenals het sletje zelf waarvan ik in opdracht van de meesteres de pik aftrok. Het sletje mocht zichzelf gaan bewonderen onder de spiegel in de gynaecologenstoel wat ze blijkbaar heel graag en langdurig deed waardoor de meesteres zich weer met mij en slaaf 3 bezig kon houden. Ik werd weer vastgezet tussen de palen en slaag 3 moest plaatsnemen op het bondagebed. Ook hij werd flink onder handen genomen met allerlei slagmaterialen, elektroapparaten en massageapparaten. Ondertussen kreeg ik met grote regelmaat letterlijk het klappen van de zweep mee wat zeer spannend was omdat ik met de rug naar slaaf 3 gekeerd stond waardoor ik geen seconde wist wat te verwachten. Af en toe kwam de meesteres even voor mij staan om mijn tepels te bewerken of om klemmen aan te brengen op tepels, pik en ballen.

Op zo’n dag lijkt het over alles op zijn plaats valt, alsof dromen uitkomen

Ondertussen was het begin van de middag geworden en nuttigden we gezamenlijk de prima lunch met fris, jus en koffie. Ik had in mijn kennismakingspraatje al aangegeven graag ook mijn anale grenzen op te willen zoeken dus ik durfde ook weer niet te veel te eten. Je weet tenslotte maar nooit. Dit bleek een goede gedachte te zijn want niet veel later mocht ik tussen martelingen door zelf plaatsnemen in de gynaecologenstoel. Ik kon het wel uitschreeuwen van opwinding. Hoe vaak had ik hier al over gefantaseerd?! Op zo’n dag lijkt het over alles op zijn plaats valt, alsof dromen uitkomen. Altijd op het randje van je eigen grenzen waarvoor de meesteres een aangeboren gevoel leek te hebben. Wat wist zij alles goed op elkaar af te stemmen. Je grenzen opzoeken en dan kijken of die net wat verder op te rekken zijn.

Oprekken, dat stond dus ook met mijn poepgaatje te gebeuren. Wat ik al hoopte gebeurde, ik werd ook nog eens vastgeketend aan de stoel, deze werd achterover gekanteld en daar lag ik dan met mijn benen de lucht in en mijn poepgaatje uitnodigend in de hoogte. De meesteres deed de handschoenen aan en ging ruimhartig aan de slag met het glijmiddel. Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen voor wat komen ging. Ik had al gelezen dat dit het naar binnen gaan vergemakkelijkte. Dit klopte inderdaad maar had natuurlijk ook met de vaardige handen van meesteres Claire te maken. Eerst werd het gat met de vingers op het gemak gemasseerd met de vingers. Eerst 1, toen 2, toen 3…?? Het glijmiddel voelde heerlijk koud aan. Toen de meesteres vond dat ik er klaar voor was, maakte de eerste dildo zijn entree. Beetje voor beetje werd hij ingebracht. Langzaam ronddraaiend en beetje bij beetje dieper tot hij moeiteloos binnen floepte. Ik moest zo een tijdje blijven liggen zodat mijn poepgaatje kon wennen en oprekken in afwachting van een maatje groter. Ondertussen hield zij zich weer met slaaf 3 bezig. Inmiddels was een tweede meesteres binnen gekomen die zich met het sletje bezighield. Later mocht ik deze meesteres ook nog beleven, ook dat zou een eer en een absoluut genoegen blijken te zijn.

Na zo een tijdje met die dildo in mijn kont gezeten te hebben en meegenieten van het uitzicht op de behandeling van mijn medeslaven was het tijd voor dildo twee.  Wederom flink veel heerlijk koud glijmiddel, de draai en duwbewegingen werden herhaald en ook dit groter formaat floepte naar binnen. Weer moest ik zo een tijdje in mijn heerlijk positie blijven liggen om mijn gaatje verder op te rekken voor de derde dildo. Dit bleek even later de nog wat dikkere opblaasbare en trillende butplug te zijn. Wat een heerlijk gevoel in mijn onderbuik en tegen mijn prostaat. Ook mijn pik werd aardig nat van dit gevoel. Ik moest zo weer even blijven liggen wat een waar genot was en tot mijn grote opwinding kwam de andere meesteres met het sletje op mij afgelopen. Dit sletje kreeg de opdracht mij oraal te verwennen en dit deed ze met verve. Ook mijn tepels kregen alle aandacht. Het werd zowel het sletje als mijzelf echter verboden om mij klaar te laten komen. Ik moest hiervoor telkens zelf het sletje opdracht geven om te stoppen op straffe van een enorm pak slaag. Het was heerlijk en frustrerend telkens naar een hoogtepunt gebracht te worden en dan net voor het heftig klaarkomen stop te moeten roepen.

Meesteres Claire zette de melkmachine op mijn pik en door alle opwinding en de uitgestelde hoogtepunten kwam ik al snel heftig spuitend klaar

Even heb ik overwogen stout te zijn en gewoon in de mond van het sletje klaar te komen om de straf te ondergaan, maar deze meesteres leek me in staat om me inderdaad spijt te bezorgen dus ik liet dit toch maar achterwege. Even later werd het sletje weggehaald en kreeg ik toch een beloning. Meesteres Claire zette de melkmachine op mijn pik en door alle opwinding en de uitgestelde hoogtepunten kwam ik al snel heftig spuitend klaar. Wederom dankte ik mijn meesteres. Ik werd uit de stoel geholpen en ik mocht weer plaatsnemen in het latex voor een rustmoment. Wat voelt dat toch heerlijk.

Het was inmiddels tijd voor het avondeten, ook dit was weer prima verzorgd en tijdens het avondeten mochten we weer gewoon informeel lekker kletsen. Erg gezellig zo even tussendoor en je leert elkaar dan ook een beetje kennen. Wederom was ik voorzichtig met eten in verband met wat misschien nog zou komen. Een derde meesteres, wederom een fantastisch mens diende zich aan met een slaaf. Deze slaaf kon niet zo heel lang blijven waardoor wij slaven later het enorme geluk hadden 1 meesteres per persoon te hebben, later had ik zelfs het geluk 2 meesteressen voor mijzelf te hebben. Het was happy day dus je weet het niet van tevoren hoe druk het wordt, maar voor mij persoonlijk was dit natuurlijk een nooit voor mogelijk gehouden feestje.

mijn kont is nu nog hard en blauw. Heerlijk, ik wil er telkens naar kijken in de spiegel

Ik werd door meesteres Claire overgedragen aan de tweede meesteres die van meesteres Claire te horen kreeg dat ik wel van een flinke spanking hield. Mijn god dit heb ik geweten. Het was een waar genot maar mijn kont is nu nog hard en blauw. Heerlijk, ik wil er telkens naar kijken in de spiegel. Maar wat deed deze meesteres het ook fantastisch. Van de ene kant enorm lief met ogen die straalden van genot. De slagen waren snoeihard en ik zou misschien om genade gevraagd hebben ware het niet dat ik haar niet teleur wilde stellen. Want tussen de afstraffingen door speelde zij op een geweldige manier met mijn pik en ballen. Keer op keer dacht ik de vloer te bevuilen met mijn sperma maar net als meesteres Claire had zij een perfect gevoel voor timing en ging zij verder met de klappenregen waardoor ik af en toe echt even in de kettingen hing. De klappen en het telkens weer naar een hoogtepunt brengen ging werkelijk tientallen keren door. Net als de hele dag zal ik dit nooit vergeten. Ook deze meesteres dank ik uit de grond van mijn hard.

wat is het een genot daar zelf geen enkele zeggenschap over te hebben

Inmiddels waren de andere slaven vertrokken en had ik 10 uur nadat we begonnen waren het rijk weer alleen. Wat een weelde. De meesteres die me zojuist de enorme afranseling maar ook zoveel hoogtepunten en genot bezorgd had moest helaas afscheid nemen. Dit ging me niet in de koude kleren zitten want alle drie de meesteressen van die dag hebben echt wat bij me teweeg gebracht. Ik werd overgedragen aan de derde meesteres die verder ging met afranselen en liefkozen ook weer op een geheel eigen manier. Ook hier weer een uitgebalanceerde mix van streng en lief. Ondertussen werd ik zowat gek van geilheid. Je wil zo graag klaarkomen maar van de andere kant, wat is het een genot daar zelf geen enkele zeggenschap over te hebben. Het werd weer tijd voor een pauze en met zijn drieën hebben we weer gezellig zitten kletsen onder het genot van een drankje en wat snacks. Helaas naderde het eind van de dag al. Hoe kon het dat er al 10 uur voorbij gevlogen waren?? Het gevolg van geestelijk en lichamelijk volledig jezelf over te geven aan deze meesteressen; tijd en ruimte verloren alle betekenis, er was alleen nog pijn en genot. We hadden nog 2 uur te gaan maar het besef was er al dat ik nooit meer dezelfde zou zijn.

maar het besef was er al dat ik nooit meer dezelfde zou zijn

Ik had die dag nog niet in de door mij fel begeerde sling gelegen maar gelukkig werd ik hiertoe uitgenodigd door meesteres Claire. Boven mij hing een enorme spiegel en vond ik het zo al een geil en opwindend gezicht, dat werd even later op spectaculaire wijze overtroffen door de derde meesteres. Daar was hij, de voorbinddildo. Ik heb me bedwongen maar kon het wel uitgillen van opwinding. Iets wat ik even later wel degelijk zou doen. Het glijmiddel ging over en in mijn kont en de vingers deden het voorbereidend werk in het gaatje. De sling werd op de perfecte werkhoogte gehangen waardoor de meesteres de volledige lengte van de dildo naar binnen kon laten glijden. Wat een heerlijk gevoel. Snelle diepe stoten wisselden zich af met langzame gevoelige bewegingen. De handen van de meesteres waren ondertussen overal op mijn lijf. Ik kreunde harder en harder, genoot van het ongelooflijk geile gezicht in de spiegel en van mijn meesteres die zelf ook enorm aan het genieten was. Wat is het toch heerlijk als meesteressen zo duidelijk ook echt plezier hebben in wat ze doen. Ze weten je het gevoel te geven de enige te zijn in de wereld die er nog toe doet. Geestelijk en lichamelijk echt een andere wereld. En ondertussen ging het stoten maar door. Een hele tijd zat ik tegen enorm heftig en luidruchtig klaar komen aan maar werd dat door een verandering in ritme en beweging toch weer even uitgesteld. De perfecte manier om tot een ongekend orgasme te komen wat dan ook uiteindelijk in alle hevigheid en natheid gebeurde. Voordat ik uit de sling kwam werd ik zelfs nog lieftallig schoongemaakt.

Wat is het toch heerlijk als meesteressen zo duidelijk ook echt plezier hebben in wat ze doen

Wat een fantastische afsluiter van een fantastische dag. Zoveel woorden om deze dag een beetje te beschrijven, maar de woorden die uit kunnen drukken wat deze dag voor mij betekent heeft kan ik niet vinden. Ik kan alleen maar maar besluiten met, het was fantastisch, ik had hoge verwachtingen en zelfs die bleken niet op te kunnen tegen de uiteindelijke beleving. Meesteressen, ik draag dit de rest van mijn leven met alle graagte met mij mee. Enorm bedankt en niet het ga jullie goed maar tot snel. Dank, dank, dank.

eric