Sorry ass superhero with Mrs. Vera Delightfull

Brabant staat bekend als thuisbasis van Mrs. Vera Delightfull en van fraaie, uitgestrekte bossen. Als je deze twee combineert, krijg je een “Bootcamp Special” voor stoute sletjes.

Ik was ongehoorzaam geweest en had weer een lesje verdiend en dat heb ik gekregen! Nadat de Meesteres vanuit thuisbasis Studio Alchemy Haar benodigde materialen had verzameld, gingen we op een field trip naar het bos. ik voorzien van twee tepelklemmen, een kuisheidspikkooi, collar, twee leren handboeien en uiteraard een dildo in m’n slettegaatje.

denatte71-klapjes-1Eenmaal aangekomen in het bos moesten de kleren uit, werd ik versierd met “Deadpool”-masker en na een warming up van opdrukken en jumping jacks begon de Bootcamp. ik werd vastgebonden aan een boom en kreeg te horen dat Mrs. mij weer moest opvoeden na mijn brutaliteit bij onze vorige sessie. Tegelijkertijd werd ik door Haar onder handen genomen met een zweepje. Hierna mocht ik op zoek naar de sleutel van de kuisheidskooi die zij weggooide in het bos. Het is erg lastig zoeken naar een klein sleuteltje met een masker op en tot groot plezier van Mrs. Vera stuntelde ik wat af op zoek naar het kleine stukje metaal; ondertussen hopend dat er geen wandelaars langs zouden komen en een niet alledaags tafereeltje in het bos zouden aantreffen…

denatte71-klapjes-3Hierna mocht Haar sletje zich viesmaken door als een puppy over de bosgrond te rollen en nadat ik vies genoeg was, werd de dildo vervangen door Haar voorbindexemplaar. Eerst zowel opdrukken en Haar pijpen om vervolgens hard genomen te worden in mijn vieze slettegaatje. Na een flinke beurt te hebben gehad, mocht ik mezelf neuken met m’n dildo, maar bleek de kuisheidskooi van mijn pik gevallen te zijn en dit had ik niet gemeld! De grote platte zweep kwam te voorschijn en m’n billetjes werden voor straf roodgloeiend geslagen terwijl er niet geschreeuwd mocht worden om geen publiek te trekken…..

denatte71-klapjes-2Hierna werd het tijd voor een stukje publieke vernedering van Haar sletje. Na weer aangekleed te zijn moest ik, met masker en al, me aftrekken en zwaaien terwijl er treinen voorbij reden waarna ik als puppy on-all-fours achter haar aan moest kruipen. Een voorbijgangster met haar hond complimenteerde Meesteres Vera met “Haar man die uitgelaten werd”. De Meesteres was blijkbaar tevreden over Haar sletje want ik mocht mezelf belonen door me bij de ingang van het bos in alle openheid klaar te maken als de vieze teef die ik ben en zo de Bootcamp te besluiten.

Hopelijk heb ik mijn lesje goed geleerd en zal ik vanaf nu een braaf, gehoorzaam sletje zijn die de Meesteres niet teleurstelt, anders zwaait er wat…

@denatte71