Recensie DominatrixBang!

Door: FBV's speeltje

Ikzelf ben intussen al meermalen “slachtoffer” geweest van Mrs. Vera’s perversiteiten en was als trouwe slet ook op deze party present. Mrs Vera is dus geen onbekende voor mij en deze keer werd ik vastgebonden en met dichtgeplakte mond in de hoek gezet om op mijn beurt te wachten en om te kijken hoe zij de twee nieuwelingen inwijdde in haar stoute wereld.
Beiden moesten haar gedwongen likken om haar goed nat te krijgen voor een stevige neukpartij, maar klaarkomen is dan uit den boze! Meesteres bepaalt wanneer er klaargekomen mag worden en te vroeg komen betekent straf zoals één van de heren aan den lijve heeft ondervonden.

vera-15-3-16Nadat Mrs. Vera geneukt was, mochten de mannen even bijkomen en was het haar beurt om iemand te penetreren en die iemand was ik. Met puppy-masker en nog steeds gebonden en gekneveld werd ik over de bok gelegd om anaal getraind te worden. Hoe harder je kreunt, hoe leuker ze het vind……
Daarna volgde een portie vernedering door middel van een golden shower en amper opgedroogd moest ik voor de aanwezigen paaldansen, of liever gezegd “voor paal dansen”. Altijd leuk om de lachers op je hand te hebben….

Om ons even bij te laten komen was er een rook/drinkpauze (geen alcohol) waarna de 2e ronde kon beginnen. Wij moesten om beurt de Meesteres likken waarna zij zichzelf klaarmaakte met de aanwezige vibrator en ik de gelukkige was om haar sapjes te mogen drinken tot de laatste druppel, inclusief schoonlikken. De mannen mochten haar weer neuken (ik niet, want ik ben zelf haar neuksletje) waarna ik voor de spiegel werd gezet om mezelf met een kunstpik in mijn slettegaatje te neuken, werkelijk een fantastisch gezicht en Mrs. Vera was erg tevreden over haar sletje.

… Nooit gedacht dat gepenetreerd worden door een vrouw in je kontje me zo zou opwinden …

Toen mocht ik eindelijk klaarkomen van haar, uiteraard wel over mezelf heen, waarna mijn eigen viezigheid werd afgespoeld met een nieuwe golden shower.
Intussen was één man al moe en voldaan huiswaarts gekeerd, de andere twee speeltjes, waaronder ik, hebben na een korte kinky-sessie toch nog een keer kunnen klaarkomen waarbij zelfs lichaamssappen zijn uitgewisselt.

Tenslotte mochten we uit de kinkywereld stappen en werd er nog even nagebabbeld. Meesteres was erg tevreden over ons gedrag en ik geloof dat mijn lotgenoot zich ook prima geamuseerd heeft.

Als ik van mezelf mag spreken (en van Mrs. Vera natuurlijk….) heb ik deze sessies ervaren als een verrijking van mijn sexleven. Nooit gedacht dat gepenetreerd worden door een vrouw in je kontje me zo zou opwinden; ik smacht alwaar naar de volgende anale training. Gecombineerd met bondagespel ben ik een nieuwe dimensie binnengegaan waar ik tot voor kort alleen maar over fantaseerde. Het is heerlijk om de grote boze buitenwereld even achter je te laten en jezelf compleet te laten gaan en je over te geven aan je fantasieën en verlangens; het is Mrs. Vera niet snel te bont.
Zij maakt dit voor me mogelijk en zorgt ervoor dat ik de dagen daarna nog rondloop met een opgedane energieboost die ook nawerkt in het dagelijkse “vanillaleven”.
Na elke sessie ben ikzelf uitermate bevredigd huiswaarts gekeerd zoals je kan begrijpen.

Kom zelf eens kijken op haar website wat Vera allemaal voor jullie in petto heeft.