Nieuwe studio van FetishBabe Vera!

Noord-Brabant, 22 mei 2016 – Oké, ik kan weer even op adem komen. De laatste paar weken waren een achtbaan maar mijn doel is bereikt! Ik ben nu officieel eigenaresse van mijn eigen BDSM-studio! De studio draagt de naam “Alchemy” en is een weerspiegeling van mijn karakter…

vera-22-5-16-a

Het heeft occulte en gotische trekjes die in de loop van de tijd verder doorgetrokken zullen worden. De studio is  ook beschikbaar voor stellen die willen spelen, met of zonder spelbegeleiding.

Dankzij de hulp om me heen heb ik dit in korte tijd kunnen realiseren, nogmaals mijn dank hiervoor! En speciale dank aan Charisma Gold en Jackosm die mij geholpen hebben met de meubels. Ik heb al enkele proeffoto’s zodat je een idee kan krijgen van de inrichting.

Sommigen hebben het al vernomen, maar er is ook een heus Alchemyteam aan het ontstaan waarin Mrs Charisma Gold en ook Mrs Agony deel van zullen uitmaken. Mrs Charisma en ik bieden dan ook graag duosessies aan voor hele schappelijke tarieven (vanaf 300 euro per uur).

Onze specialiteit is dan ook wel de classic Mistress versus de ondeugende Dominatrix. Wij fluisteren je dingen in je oren; zo probeer ik te saboteren en je op het foute spoor te brengen. Mrs Charisma corrigeert jou dan, hetzij goedschiks hetzij kwaadschiks… Wie van die 2 neemt bij jou de overhand? Naar luister je, wie van jouw Meesteressen “wint” het spel? Kan jij de druk van dit spel aan waarbij het om Mindfuck met hoofdletter M gaat?

Aanmelden voor dit festijn kan via info@vera-delightfull.com voor vragen mag je bellen naar 0615-671.319.

En bekijk deze pagina voor alle info over Studio Alchemy.
Yours Sincerely

Vera Delightfull

vera-22-5-16-c

vera-22-5-16-e