Nieuw concept in de Kinky Femdomwereld

Dominatrix Bang

Door: Fetish Babe Vera

Wat is dit in godsnaam zul je nu misschien denken? Lees eerst onderstaande tekst maar eens..

vera-28-2-16-a

  •  Ben jij die hopeloze fetishliefhebber,of gewoon onderdanig ingestelde die goed aangepakt moet worden door een strenge dame?
  • Zoek je wat meer dan het standaard neukpartijtje?

Laat je dan eens door mij misbruiken tijdens een spel en je wil nooit meer anders. Ik heb graag veel sletterige speeltjes (lees subheren :) om te domineren en om mee te spelen. Ik gebruik je hele lijf als lustobject en je bent ervoor mijn genot en lusten.

Met rollenspellen, soft sm en perverse spelletjes maak ik je mijn eigendom.

Ik neuk jou of dwing jou om mij te neuken. Ik spuug je onder en pis je schoon, ik misbruik je smoeltje en verneder je als dat je ding is.

Of je nou bi,hetero, travo of een dame bent, in mijn ogen is iedereen gelijk en iedereen zijn even geil om te misbruiken! Ik vind het leuk om aan je wensen tegemoet te komen maar uiteraard bepaal ik het verloop van het spel en bij anaalspel verwacht ik een brandschoon, goed gespoeld slettegaatje van je!

Ik speel diverse rollenspellen en pas het spel aan op elke individu zodat elke slet krijgt wat hij of zij wil. Je mag uiteraard ook zelf speeltjes meenemen maar het is een soft sm/fetish party dus maak het niet te heftig. Uit ervaring merk ik dat deze party ook voor beginnende liefhebbers een laagdrempelige uitkomst is.

Zo is dat wat duidelijker? Meld je bij mij slettebak! info@vera-delightfull.com

De eerste keer is op 7 maart 2016. ‘s Middags of  ‘s avonds van 14.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 23.00 uur.

Locatie
Swingersclub Temptation, Willemstraat 9B, 5741PA te Beek en Donk
Entreeprijs is € 80,- ALL-INN (incl. drank, hapjes, jacuzzi)
Geen reservering nodig, geen opnames toegestaan

Vera's wishlist bij LatexKleding