Meesteres Soviet Mercedes deelt (op) klapjes uit

Soviet-Mercedes-profielfoto-2Alle Meesteressen die op Klapjes verschijnen hebben oog voor hun submannen. En da’s logisch; dat is niet alleen hun Dominante aard en in verreweg de meeste gevallen hun levensstijl, maar ook hun broodwinning.
.
Meesteres Soviet Mercedes daarentegen heeft ook oog voor ‘nieuwe dingen’ – om niet te zeggen ‘innovatie’ . Daarnaast is ze goed op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen o.a. de Nederlandstalige Meesteressen- en kinkywereldjes en ze kan ook nog eens schrijven. Als ze tijd heeft tenminste. Een Meesteres als Soviet Mercedes (“SM”) is dus te koesteren voor een website als Klapjes. Vandaar deze pagina, hier kan ze alles op kwijt.

Nieuws en nieuwtjes verschijnen, áls ze tijd heeft, bovenaan en er wordt vanaf de homepage naar verwezen.


9 juni 2014

Beste lezers,

mijn eerste maand trainen zit erop, en allereerst wil ik zeggen dat het dankzij mijn Meesteres veel sneller voorbij is gegaan dan ik had verwacht. Mijn Meesteres heeft de gave om met 1 bericht mijn dag stralend te maken. Dankzij mijn Meesteres blijf ik gemotiveerd en verlies ik niet mijn doelen uit het oog. De band die ik met mijn Meesteres heb, is speciaal en bijzonder en door fitness met mijn Meesteres te associëren is fitness leuk voor mij geworden.

SMs-minion-9-6-14
Chest : 42 inch
Waist : 36 inch
Weight: 87,9 kg

Mijn training houdt in dat ik 3 keer per week ga trainen en iedere dag pak ik 2 spiergroepen. Daarnaast heb ik van mijn Meesteres de opdracht gekregen iedere dag 3 minuten buikspieroefeningen te doen. Het trainingsschema ziet er zo uit:

  • Maandag: rug en triceps
  • Woensdag: benen en schouders
  • Vrijdag: borst en biceps

Daarnaast ben ik ook anders gaan eten. Ik eet geen brood meer en zo min mogelijk aardappelen. Ook probeer ik meer fruit te eten. Frisdrank is uit den boze en ik drink veel meer water en fruitsappen. Mijn nieuwe trainingsroutine houdt wel in dat ik iedere dag van spierpijn naar spierpijn ga, iedere dag doet wel een andere spiergroep pijn. Maar dat betekent wel dat ik vooruitga en na deze eerste maand, zie ik al een klein beetje verschil in mijn lichaam. Trainen begint een verslaving voor me te worden en ‘s avonds in bed denk ik alweer aan de volgende dag dat ik ga trainen.

Ik merk dat ik, ondanks de spierpijn, beter in mijn vel zit, meer energie heb en zelfverzekerder ben.

ik hou jullie wederom op de hoogte!


24 mei 2014

ik ben Soviets minion. Zoals de naam al suggereert, ben ik de minion, onderdaan, en slaaf van Meesteres Soviet Mercedes.

In het verleden zocht ik altijd goedkeuring bij anderen omdat ik mezelf niet kon accepteren. ik Moet trotser zijn op mezelf en de persoon zijn die ik wil zijn. En dat betekent ook dat ik een gespierder en fitter lichaam wil.

In het verleden heb ik al het een en ander geprobeerd, maar dergelijke avonturen duurden niet lang. Zelfdiscipline is niet een van mijn sterkste eigenschappen. Maar wanneer mijn Meesteres mij iets opdraagt, dan gaat het heel natuurlijk en makkelijk. Bijvoorbeeld; ik dronk veel Redbull, en dat was helemaal niet gezond. Sinds mijn Meesteres mij verboden heeft om dat te drinken, heb ik dat spul niet meer aangeraakt. Dus besloot ik mijn Meesteres Soviet Mercedes om hulp te vragen, voor dat fittere en gespierdere lijf.

.
SMs-minion-24-5-14Dus hier zijn we dan, het begin van mijn fitness programma. In het verleden was ik een expert in het bedenken van smoesjes om niet te trainen, maar nu ben ik er klaar voor. En het belangrijkste, ik ben enthousiast en gefocussed op mijn doel. mijn Doel is een beter lichaam. mijn Meesteres houdt mijn vooruitgang in de gaten, en zorgt ervoor dat ik doe wat er van me gevraagd wordt. Als ik deze keer faal, stel ik niet alleen mijzelf teleur, maar ook mijn Meesteres. En dat ga ik niet laten gebeuren!

Ik ben er klaar voor om aan mezelf te werken. Met de hulp van mijn Meesteres, die me inspireert en ontzettend veel positieve energie geeft, weet ik zeker dat het gaat lukken!

ik hou jullie op de hoogte,
Soviets minion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *