Column iKi-grafie

We hebben een nieuwe columnist. En niet zo maar één, maar een BDSM-fotografe. Of moeten we zeggen Fotografe? Eén keer in de week tot drie weken deelt iKi haar ervaringen die ze opdoet tijdens het werk. Ennn… ze geeft bij elke nieuwe posting hier op de site een wachtwoord om haar laatste kinkybeelden te laten zien. Haar laatste post staat bovenaan.


26 april 2014

iKigrafie, picture your fetish

Mijn tweede blog op klapjes.nl. Welkom! Ik ben iKi, fotografe bij ikigrafie met een grote voorliefde voor de wereld van BDSM, wat terug te zien is in mijn werk (www.ikigrafie.nl). Speciaal voor jullie houd ik mijn belevenissen bij op het gebied van de kinki fotografie. Vandaag een stukje over red high heels…

Bereidheid alles uit handen te geven
Ik krijg geregeld verzoeken van mannen voor een mooie naakt reportage. Niet alle verzoeken honereer ik, er moet een klik zijn tussen het model en mij. En de bereidheid alles uit handen te geven; mij de reportage te laten bepalen.

Voorzichtige emailtjes onder gefingeerde namen.. vragen of ik mannelijk naakt fotografeer, hoever mogen ze gaan. Onderdanige mannen, onderdanige vrouwen en dominante vrouwen met hun sub. Alles is wel eens de revue gepasseerd, de meeste fetishen uitgeprobeerd. Mannen onder liters kaarsvet, mannen die aan de lijn mee kwamen met hun meesteres, infantilisme, bondage en natuurlijk higheel fetish, laarzenfetish…

De ontmoeting
Gehoorzaamheid aan de fotografe is natuurlijk wel een vereiste om in aanmerking te komen voor een fetishreportage. Na telefonisch contact, weet ik wat de wensen van de sub m.b.t. de fotografie zijn. Ik laat hem/haar zijn/haar favoriete accessoires meenemen, maar heb ook genoeg materiaal in de studio. Er zijn natuurlijk altijd mannen die de grenzen op proberen te zoeken. Echter, ik fotografeer, ik bepaal. En dan is het tijd voor de ontmoeting. Ik wacht het model op, zwarte kleding, hooggesloten en highheels; met mijn 1mtr80, zonder highheels, een natuurlijk overwicht. Ik vertel het model wat we gaan doen, een kleine ruimte voor eigen inbreng en dan aan de slag.

Laarzenfetish
Een paar maanden geleden had ik een erg leuke klant. Een mooie man met een onderdanige laarzenfetish. Om helemaal in de sfeer te komen, had hij ook visagie besteld. Secuur maakt Marloes hem op. Het penseel strijkt over zijn gezicht, met de sponsjes en de mascara beeldhouwt zij het gezicht. Zij bepaalt de uiteindelijke look op de foto. Een mooie smokey eyes, een tikje dramatisch en kwetsbaar… Na eerst wat rustigere fotos, konden we de fetish kant op. Ik leg de verschillende accessoires en kledingstukken klaar. Zwart kanten opengewerkt broekje, rode veer, zwarte zweep, spiegelscherven, rode boeien. De rode highheels in de studio kwamen goed van pas. Ik laat hem op het midden van het witte doek plaatsnemen, met zijn gezicht naar de muur. Al spoedig ligt hij aan de voeten van de rode highheels… Ogen netjes neergeslagen en de zweep over zijn rug. Netjes reagerend op mijn korte bevelen. Rechtop, ogen dicht, handen op de rug! Zo houd ik hem bezig tot er genoeg foto’s gemaakt zijn en hij mag komen. Tegelijkertijd ontploft de rode confettibus voor een dramatish mooie afsluiting van een fotografiesessie.

Het model rekent af, gaat naar huis, afwachtend. Ik stuur op een willekeurig tijdstip een aantal foto’s… steeds een nieuwe blik op de belevenis tot de hele sessie klaar is. Een mooi boek met mooie spannende en toch kunst foto’s. Ook de foto’s digitaal, je maakt de foto’s meestal niet alleen voor jezelf.. je wilt er mee pronken.. de onderdanige erotische kant van jezelf laten zien… aan je vriend, je vrouw of aan een breed internet publiek.. je laten bewonderen…

Ook nu heb ik speciaal voor jullie een aantal foto’s van deze reportage geselecteerd. Deze week zijn ze te vinden op een geheime plek op mijn website www.ikigrafie.nl, onder het kopje “kinki” Het wachtwoord wat jullie aankomende twee weken nodig hebben om er op te kunnen is: red shoes.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe fetishen om op beeld te zetten voor een speciale serie. Wil je graag de hoofdrol spelen in je eigen fantasie, in mijn blog? Dan heb ik een speciale aanbieding. Mail naar kinki@ikigrafie.nl voor meer informatie. Tot over twee weken, neem ik je mee naar een mooie fotografische belevenis in een sm-huis…

iKi-grafie-blog2

 


11 april 2014

iKigrafie, picture your fetish

Mijn eerste blog op klapjes.nl. Welkom! Ik ben iKi, fotografe bij ikigrafie met een grote voorliefde voor de wereld van BDSM, wat terug te zien is in mijn werk (www.ikigrafie.nl). Speciaal voor jullie houd ik mijn belevenissen bij op het gebied van de kinki fotografie.

Creëer een nieuwe werkelijkheid
iKi staat voor het hoogst bereikbare in persoonlijke ontwikkeling van de Japanse geisha, waarmee ze een nieuwe werkelijkheid, een fantasie, een belevenis, neerzet. Dit is wat ik doe… Ik creëer een nieuwe werkelijkheid, een mooie fetish wereld, in woord en vooral in beeld, met jou in de hoofdrol. Ik neem je aankomende weken mee in mijn blog, naar een wereld waar Dominantie en submission vast worden gelegd op camera. Beelden die spreken.

Gehoorzaam de fotografe
Ooit begonnen met 06-lijnen… waarin ik genoot van de macht die ik had over de mannelijke of vrouwelijke beller. Lopend op mijn rode high heels… tikkend op het glanzende laminaat… luisterend naar het geluid van opgevolgde bevelen… Het psychologische spel.. De suggestie… Het ontwerpen van pijnlijke items, dwangbuisachtige creaties, sieraden op de academie… Alles ten doel dát beeld te creëren wat ik voor ogen heb. Ik begreep dat fotografische beelden mijn nieuwe werkelijkheid zouden worden.

Ik kwam erachter dat fotografie de ultieme Dominantie kan zijn. Ik bepaal, ik regisseer, en jij luistert. We willen beide 1 ding: een beeld, een mooi beeld, een spannend beeld. En ik stuur, ik vertel je hoe te staan, hoe te kijken, corrigeer je.. en jij gehoorzaamt.

Ik fotografeer in SM-huizen, ik zie de mensen, voel de spanning. Ik fotografeer particulieren, mannen, vrouwen… Dom’s en sub’s… hun fetish… kaarsvet, lak, leer, high heels, zwepen… etcetera… Ook maak ik vrij werk. Hier kies ik de modellen uit die in mijn fantasieën passen. Ik beleef, regisseer, kijk toe, en ik bepaal, altijd.

Aankomende weken laat ik jullie kennis maken met mijn wereld van de BDSM. Ik schrijf, en speciaal voor jullie reserveer ik een geheime plek op mijn website www.ikigrafie.nl. Onder het kopje “kinki”plaats ik na elke blog een aantal speciaal voor jullie geselecteerde foto’s. Ik geef een wachtwoord die geldig is tot de volgende blog, en daarna volgt een nieuwe blog, met een nieuw wachtwoord en nieuwe foto’s.

Voor aankomende weken is het wachtwoord “noirdesir

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe fetishen om in beeld te zetten voor een speciale serie. Wil je graag de hoofdrol spelen in je eigen fantasie, in mijn blog? Dan heb ik een speciale aanbieding. Mail naar kinki@ikigrafie.nl voor meer informatie. Tot over twee weken, dan neem ik je mee naar een mooie fotografische belevenis…

iKi-Grafie-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *