jan 302016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ha! Dit moeten jullie even weten (als je het al niet wist…)

Van de week verscheen bij onze linkenlijst “Voorpagina Partner Top5” (hier bovenrechts a 1, 50 – publicitair superkoopje op die plek!) een deeplink naar de site van Meesteres Lady Medea.

Ah! Weer eens wat nieuws over die klassieke, heerlijke Vlaamse, voluptueuze Meesteres!

Lady-Medea-30-1-16-a

Mrs Lady Medea (links), Mrs Amanda en wat voetvegen

Sowieso is Lady Medea’s site – die ze overigens zelf bijhoudt – behoorlijk aangevuld met foto’s en diensten (waaronder co-sessies met een Dominante heer  – leuk voor een slavenstel :). Wisten we door eerdere berichtgeving dat Lady Medea iemand in opleiding had, nu blijkt dat Meesteres Amanda een eigen site heeft.

amanda-30-1-16

Zo, het is tenminste duidelijk waar het eigendom ligt van deze slaaf

Ook op die site erg veel foto’s die weinig te raden overlaten wat zij met jou zou kunnen doen. En inderdaad, bij navraag bleek dat Meesteres Amanda met vlag en wimpel is geslaagd van Medea’s opleiding. Bovendien, wat beide Vrouwen ruim anderhalf jaar al dachten, is nu bewaarheid: ook Meesteres Amanda is er een van de Klassieke School: snoeihard, overgave staat centraal, tikkie (vaak veel ;) sadistisch, langdurige D/s-relaties met neigingen naar TPE.

Het is kutweer vandaag, een goede dag om beide sites helemaal uit te pluizen. Mocht e.e.a. leiden tot bezoek aan (een van) beide Dames, doe de groeten van Klapjes. Dan krijg je wat extra’s … :)

Plezier!

Mrs Lady Medea's latexkleding wishlist

Dit bericht is (na doorklik)2172 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.