nov 152013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den Haag, die mooje stat achtâh duh dûnuh, is misschien wel BDSM-capital of the Netherlands. De rest van november zeker. Twee reminders en de resterende maandagenda van Club FreeDomme.

  • Zo attendeerden wij je eerder op de VSSM-bijeenkomst van morgen (try-out voor regelmatige bijeenkomsten) in Love Hotel Bananas.

VSSM-003

Lady Claire, van de vernieuwde Club FreeDomme aan de welbekende Asterstraat vroeg ons jullie nu al te attenderen dat haar nieuwe club het hoofdartikel is van het decembernummer van Massad, Neerlands BDSM & Fetisj-magazine. Haar resterende novemberagenda ziet er alsvolgt uit:

Claire010

  • November 19, OEFENMIDDAG voor gevorderde Dominanten zowel commercieel als niet commercieel. Ook koppels en single slaven en slavinnen zijn welkom. Bijdrage 50 euro pp, 75 euro koppel. Tijd 13.30-16.30 uur.
  • November 21, Workshop BDSM samen met het Hof van Venus. Wil je op een veilige manier leren spelen of extra technieken leren meld je dan gerust aan. We beginnen om 19.00 uur tot 21.00 uur de prijs is 50 euro pp.
  • November 23, Speelavond met Thema. Op deze avond is iedereen van harte welkom zowel Meesteressen, Meesters, slaven, slavinnen, travestieten, homosexuelen en bisexuelen enz. Iedereen is dan in de gelegenheid een Thema aan te geven waar hij of zij die avond ervaring mee op wil doen zoals het CBT, vacuumbed, anaalspel, spanking, tepelmarteling, bondage enz. Alles is incl. een hapje en drinken. Van 20.00 tot 24.00 uur. Bijdrage is 75 euro koppel en 150 euro voor een single slaaf.
  • November 25, Mrs Donna is vanaf 13.00 uur beschikbaar voor Haar (erotische) sessies. Kom gerust langs om kennis te maken of voor een spectaculaire sessie met Haar.
  • November 26, SPEELMIDDAG met Thema voor iedereen met thema naar keuze bv, SPANKING, VACUUM, CBT, VERNEDERING enz. waar LADY CLAIRE actief mee zal doen en waar nodig zal begeleiden. Bijdrage 75 euro pp, 50 euro koppel. Tijd: 13.30-16.30 uur.
  • November 28, Meesteres SaMantha is vanaf 13.00 uur in de studio van Lady Claire voor Haar sessies met een “kinky twist”.

Keuze genoeg lijkt me van beginnend-nieuwsgierigen tot zeer ervaren S/spelers, met grote of kleine beurs, om J/jezelf helemaal te laten gaan deze maand. Veel plezier!

Dit bericht is (na doorklik)2238 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.