jul 242014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vakantietijd, en dan kijk je niet al te vaak in je werkmail. Maar eh… Meesteres Vesta timmert ineens zwaar de weg. Later deze maand zal een van haar vaste subs zijn ervaringen met de Meesteres op schrift stellen, vandaag een introductiebericht van hem. Hier bij Klapskes zijn we zeeeer enthousiast.

Het klinkt bijna cliché, ‘Ik heb van m’n passie m’n beroep gemaakt’, maar als je in Haar ogen kijkt zie je het vuur van Haar passie. Vooral als Ze in je hoofd kruipt; als Ze je uitdaagt; als Ze het uiterste van je vergt in onderwerping en het incasseren van pijn. En soms verschijnt er dan een lachje. Niet eens echt sadistisch. Met een beetje onschuld in Haar blik.
 
Ze is veel inventiever, creatiever en sadistischer dan ik kan bevatten en soms dan ik aan kan. Ze vol zit met ideeën en (vieze) plannetjes. Het is niet altijd makkelijk om Haar te dienen.  Ze is betoverend en drop dead gorgeous en dat seks met Haar echt geen optie is neemt niet weg dat Ze sexy as hell is.

2014-07-22-Vesta
Maar het is ook zo makkelijk om je aan Haar over te geven. Om Haar te laten doen wat haar plezier geeft en waar ze goed in is. Ze is een echte professional die graag je grenzen opzoekt en je eindeloos uitdaagt, maar geen onverantwoorde risico’s neemt.
 
Binnenkort is ze ook op haar eigen internetsite te vinden: http://Vesta.today. De plek om je online aan Haar te onderwerpen.

Dit bericht is (na doorklik)2339 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.