mrt 102015
 

Hoi, Ik ben Melanie, een Nederlandse meid en soft Meesteres die ook van zoenen en knuffelen houdt. Veel mogelijk, Intiem met condoom,ook massages ,GFE. Hygiëne staat voorop!

Heb je fantasieën in de richting van: bondage, massages, rollenspelen, strapon, bok, sint-andreaskruis, spanking, verkrachtingsessies, bal- en tepeltorture? Ik weet daar wel raad mee. Ook vind ik het heerlijk om je anaal te nemen met mijn strapon.

Meesteres-Melanie-10-03-15

Ik ontvang privé bij mij thuis in een luxueuze villa net over de grens in Belgie bij Eindhoven en Tilburg. Door de week op maandag, maandagavond dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 11:00 tot 18:00 uur. Meld je op mijn site.

Dit bericht is (na doorklik)3578 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Sorry, the comment form is closed at this time.