sep 152010
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wie belt er nu zo laat nog? Daar ik totaal geen telefoon meer verwacht had op dit late uur vrijdagavond neem ik verbaasd op, een nummer dat ik niet ken.

‘Hallo, dag John, Inge hier’…
‘Inge?’ … de stem klinkt bekend, maar ik kan het niet direct plaatsen.

‘Ja gekkerd, doe nou niet alsof je me niet meer kent, je hebt verdorie twee jaar lang alle moeite van de wereld gedaan om me te versieren in de middelbare school’.

Inge … met één flits ben ik terug 15 jaar jonger. Ik herinner me hoe ik dolverliefd als een puber constant aan haar dacht, hoe ik de jaren nadat we ieder onze eigen weg gingen toen we gingen studeren nog steeds met haar in mijn hoofd liep en haar niet kon vergeten.
Dit terwijl we zelfs nooit een relatie hebben gehad, zelfs nooit één keer gekust hadden.

‘Hoe, wat … hoe heb je mijn nummer te pakken gekregen’ weet ik verdwaasd in mijn mobieltje uit te brengen.
‘Van mijn vriendin Jessie gekregen, zij zat een paar jaar geleden bij je op avondles en we hadden het over school vroeger, … ‘.

Hoewel Inge het niet kon zien, kleurde mijn hoofd rood als ik dit hoorde. Met Jessie, een leuke, grote slanke blondine heb ik een paar keer het bed gedeeld. Maar ik ben er nogal verzot op om een vrouw langdurig te beffen en ik ben nogal onderdanig. Zo hou ik er van dat ze op mijn gezicht komt zitten met haar poesje en dat ze terwijl ik haar intiemste plekje lik met haar nagels in mijn ballen knijpt en krast.

‘Ik heb een voorstel voor je… ‘ fluistert Inge op sensuele toon.
‘Ja, oke, ik luister’ zeg ik haar.
‘Ben je nog steeds gek op me?’ vraagt ze …
Zonder op een antwoord te wachten gaat ze verder.
‘Je weet, of misschien weet je het niet, maar ik ben twee jaar geleden gescheiden en ik wil opnieuw een relatie beginnen maar dit enkel en alleen met een man van wie ik weet dat hij stapelgek op me is, voor me door een vuur zou gaan, die alles voor me doet wat ik ook van hem verlang en die me altijd met volle overtuiging wil dienen.
Ik weet dat je stapelgek op me was en ik vond je best wel leuk toen al wou ik niets met je.
Nu wil ik je toch een kans geven, maar enkel en alleen op mijn voorwaarden.
Als je dat ziet zitten, dan douche je je nu, zorg dat je netjes geschoren bent overal en je maakt dat je bij me aan de deur staat, in een leuke, casual outfit. Het is nu tien uur, zorg dat je om half twaalf hier bent, stipt half twaalf. Als je tenminste nog interesse in me hebt …’
Ze geeft me een adres en haakt in.

Totaal verbouwereerd sta ik perplex en leg mijn mobieltje neer. Snel schrijf ik het adres op voor ik het vergeet. Inge …. twee jaar zat ze bij me in de klas, met haar mooie stralende lach, haar krullende donkere haren, haar slanke lichaam met stevige, niet al te grote tietjes die onder haar shirtjes op en neer deinden, zeker als ze speciaal geen bh’tje droeg zodat je de harde knopjes goed door de stof van haar T-shirt heen kon zien. Het heeft zeker nog vijf jaar geduurd eer ik haar uit mijn geheugen kon wissen en met mijn leven verder kon gaan. En nu, … nu belt ze zelf, ze wil me … Allerlei gedachten kwamen in me op terwijl ik met het scheermes in de douche voorzichtig het laatste schaamhaar van mijn balzak wegschoor en me vervolgens snel douchte.

Net op tijd arriveerde ik met de auto aan het opgegeven adres. Het was een oudere maar wel statige villa, niet erg groot maar omgeven door veel groen. Er brandde een lamp aan de voordeur. Ik drukte op de bel en hoorde even later het klikken van hakken op de, zo bleek als de deur opende, natuurstenen vloer.
Inge stond in de inkomhal, gekleed in een mooi zwart kleedje, een push-up bh drukte haar borsten omhoog en op haar hoge hakken toonde ze een pak groter dan ik me haar herinnerde. Ze was iets molliger geworden dan vroeger, haar haren waren een stuk korter nu en kwamen nog tot op haar schouders.
Toch kwamen de gevoelens die ik eens voor haar koesterde instant terug naar boven, alsof de tijd stil gestaan had.

‘Leuk dat je er bent, hang je jas maar daar op de kapstok en volg me’ zei ze me terwijl ze door de hall liep, een dubbele inkomdeur passeerde die uitgaf op de statige leefruimte. De leefruimte was sober maar smaakvol ingericht met zwaar houten meubilair. Een groot tapijt bedekte de vloer en kroonluchters hingen aan het plafond. Op het salontafeltje stonden twee kopjes koffie geurig te dampen.

‘Ga zitten John, dan zal ik je de reden van mijn telefoontje verduidelijken’ zei ze met een stralende glimlach. Ze zette zich zelf in de zetel tegenover me, sloeg haar benen over elkaar en lachte geruststellend naar me.

Toen begon haar verhaal.

‘John, … alles wat ik je nu ga vertellen, vertel ik je in het allergrootste vertrouwen. Ik hoop dat je dat niet gaat beschamen, moest je dat toch doen, dan stel je me diep teleur en zal je daar later sowieso spijt van krijgen, dat verzeker ik je. Maar ik ga er niet vanuit dat dat gaat gebeuren.
Je weet dat ik een aantal jaren geleden getrouwd ben. Mijn man was hoofdingenieur van een groot bedrijf en samen hebben we één zoon, Quinten. Twee jaar geleden besloten we ons leven niet meer samen voort te zetten en zijn we ieder onze eigen weg gegaan, hij kon mijn levensstijl niet meer aan.
Ik ben in onze woning blijven wonen en maandelijks zorgt hij dat ik nog een serieus bedrag van hem ontvang zodat ik mijn tijd niet hoef te verspillen met te gaan werken voor de kost.
Hij kan het zich permitteren om me de rest van mijn leven te onderhouden, dat apprecieer ik nog ten zeerste aan hem. Quinten is week om week bij hem of bij mij. Onze verstandhouding is nog best oké, maar relationeel lukte het niet meer tussen ons. Ik stel mijn eisen nogal hoog, extreem hoog blijkbaar’,  lachte ze.

Ze vervolgde: ‘Na hem heb ik nog enkele avontuurtjes gehad maar ik schrik mannen af, de meesten kunnen me niet aan, al vinden ze me blijkbaar toch nog wel erg aantrekkelijk. Nu, ik weet dat je zo stapelgek van me was als maar zijn kon en ik weet dat je nog jaren achter me aan hebt gelopen, moest dat de dag van heden zijn dan was je achter tralies beland wegens stalking’,  grapte ze.

‘Ik wil jou een kans geven om mijn leven te delen, als partner’. Mijn hart maakte innerlijk een sprong van vreugde …

‘Echter’, ging ze verder, ‘zal het voor jou niet makkelijk zijn. Ik wil geen gewone relatie, John. Ik ben fervent aanhangster van Femdom, wat betekent dat ik als vrouw altijd superieur ben aan jou in onze relatie. Dit houdt ook in dat je exact zal moeten doen wat ik van je verlang en als je daarin tekortschiet zal ik je met harde hand bestraffen. Ik zal je trouwens, zelfs al gedraag je je perfect zoals ik verlang, lichamelijk vaak straffen en pijnigen, gewoon omdat ik daar geweldig op kick en op geil. Zie je dat zitten of wil je er niet aan beginnen? Het zal echt extreem zijn, je zal afzien en lijden om mijn slaafje te mogen en te kunnen zijn…’

‘En… ik ben polyamoureus, wat betekent dat ik geregeld andere mannen die me lichamelijk aantrekken zal meebrengen om met hen plezier te beleven. In het beste geval kun je toekijken hoe ik met een andere man sexueel genot beleef… Het is aan jou, als je dit ziet zitten, dan kleed je je nu voor mij uit hier ter plekke zodat ik tenminste zie wat voor vlees ik in de kuip heb. Wil je de stap niet wagen, dan kan je vertrekken zonder probleem, maar je neemt hetgeen ik je nu verteld heb later mee in je graf, laat dat duidelijk zijn. Je krijgt vijf minuten om na te denken, dan kleed je je uit of bol je het voor altijd af’.
Ze wou opstaan en de ruimte verlaten maar voor ze nog maar recht kwam zei ik al:
‘Inge, ik heb al beslist’.

Ik trok mijn T-shirt over mijn hoofd, maakte mijn schoenen los, deed mijn sokken uit, knoopte mijn jeans los en liet ze zakken. In mijn onderbroek, waar de contouren van mijn ballen en pik zich goed aftekenden tegen de stof, stond ik voor haar.

‘Ik verlang nog steeds naar jou, je hebt me destijds betoverd en ik wil graag je slaaf en partner worden’ zei ik met rood aangelopen kaken.

Ze keek lachend maar toen verharde haar blik. ‘Ik had niets anders van je verwacht, … maar had ik je niet gezegd om je uit te kleden… dat betekent alles uit … je eerste strafpunten heb je dus al te pakken’… zei ze.

Ik haastte me om mijn onderbroek te laten zakken. Enigszins gegeneerd probeerde ik met mijn handen mijn scrotum en pik te bedekken maar een kort bevel deed me mijn handen op mijn rug houden.
Ze bestudeerde lang mijn pik en ballen. ‘Nou, slap stelt hij niet veel voor hé, zelfs nu je schaamhaar weg is niet’, sist ze.

‘Op je knieën en benen uit elkaar’, hoor ik haar met harde stem zeggen.

‘Aangezien je daarnet aarzelde krijg je tien strafpunten, bovendien wil ik je pijngrens even testen. En wat is er pijnlijker voor een man dan een trap in zijn kruis? Nu, je kreeg normaal 25 trappen in je ballen van me, dat is voor mij een standaard test om te zien of een man mijn behandelingen enigszins zou aankunnen. Als je krijst of smeekt om te stoppen weet ik dat je niets voor mij bent. Een lichte kreun van pijn kan nog net door de beugel. Nu, van jou verwacht ik meer. Je krijgt per strafpunt twee trappen extra, dus in jouw geval krijg je er 45 in je ballen te verwerken. En reken erop, ik trap hard. Krijs je, dan vergeet je alles maar. Goed, dan beginnen we nu…’ zegt Inge.

In een vlaag van overmoed en om mijn dankbaarheid en liefde te tonen, vraag ik haar:
‘Inge, mag ik iets voorstellen? Om je te laten zien dat ik je dolgraag zie en alles voor je wil doen, wil ik je vragen of je het aantal stampen wil verhogen. Je mag ze wat mij betreft verdubbelen, of maak er dan ineens maar 100 van, ik wil je graag mijn liefde en inzet tonen. En ik weet niet of ik al dan niet zal gillen, ik heb nog nooit een trap in mijn ballen gehad en ik weet dat ze erg gevoelig zijn, maar ik wil dat je weet dat ik alles voor je zal en wil doen en wil verdragen. Is dat goed voor jou?’

Even zie ik haar gezicht oplichten en een lach om haar lippen verschijnen. Haar ogen blinken en er weerkaatst iets van vocht in haar ogen, blijkbaar is ze geëmotioneerd door mijn voorstel. Haar antwoord luidt: ‘Prachtig slaafje, ik wist wel dat ik op je zou kunnen rekenen. Ik zal je niet sparen en uit alle macht 100 keiharde trappen in je kloten geven, ik zal je vergeven als je huilt van pijn. Maar vraag me niet om genade of om te stoppen, want dan verdwijn je uit mijn leven, begrepen?’

Ik knikte bevestigend en al onmiddellijk kreeg ik een oerend harde trap die mijn beide kloten plette tegen mijn schaambeen. Alle lucht werd uit mijn longen geperst, pijn vanuit mijn ballen verspreide zich door mijn hele lijf heen en mijn lichaam boog in een kramp voorover.
‘Oef, nog 99 trappen te gaan’ flitste door mijn hoofd toen de volgende vernietigende stamp al tegen mijn ballen belandde.

Een uurtje later lag ik kermend op de grond. Mijn scrotum was geweldig gezwollen en zag paars en blauw gekleurd. De pijn in mijn ballen was hels. Overal voelde ik pijn, mijn hoofd bonkte en zelfs de lichtste aanraking, een streling aan één van mijn testikels deed me in kramp kreunen van ellende.

‘Zo, dat krijg je elke dag te verduren gedurende je trainingsperiode die zes maanden zal duren in totaal. Daarna krijg je iedere week nog een ballbustingsessie zoals deze, om je plaats niet te vergeten. En dan nu zullen we de regels even overlopen, goed?’

Kreunend probeerde ik terug recht te gaan zitten op mijn knieën. De helse pijn gierde nog steeds volop door mijn teelballen. Zo aandachtig ik kon probeerde ik te luisteren naar haar regels:

 1. Je bent levenslang mijn slaaf, of tot ik je beu ben en aan de deur zet. Zelf kun je vanaf nu niet meer stoppen met ons contract.
 2. Je gehoorzaamt mij altijd. Mijn wil is wet voor jou.
 3. Iedere overtreding van één van mijn regels zal bestraft worden, de ernst van de overtreding is bepalend voor de zwaarte van de straf.
 4. Je kan geen bezwaar indienen tegen de straffen die ik opleg. ‘Dat zijn je basisregels. Nu enkele praktische regels’, vervolgde Inge.
 5. Je draagt al je bezittingen over aan mij. Dit houdt in: ook je spaargelden, je vastgoed, je meubilair, … kortom, je bezit niets meer. Een slaaf hoeft ook niets te bezitten.
 6. Je inkomen uit arbeid komt mij rechtstreeks toe.
 7. In huis hier ben je naakt, altijd. Tenzij mijn familie op bezoek komt of de week dat mijn zoontje hier verblijft. Als mijn vriendinnen op bezoek komen, ben je ook naakt, ze kennen mijn levensstijl. Jouw familie en vrienden zijn hier niet welkom.
 8. Je aanvaardt dat ik andere mannen mee breng voor mijn plezier. Als ik met andere mannen het bed deel, kan het zijn dat je mag toekijken. Je kan ook ingezet worden om mij of hen seksueel genot te verschaffen met je mond of handen.
 9. Je lichaam hoort mij volledig toe. Dit maakt ook dat ik kan beslissen of je gesteriliseerd wordt. Ik kan je laten piercen, brandmerken, ik kan je laten castreren of een penectomie laten toepassen als ik wil.
 10. Je spreekt mij altijd aan met ‘U’ of ‘Meesteres Inge’.
 11. Je bent verantwoordelijk voor alle huishoudelijke taken, inclusief poetsen en onderhoud. Ook koken behoort tot je takenpakket. Uiteraard blijf je professioneel voltijds werken en draag je je inkomen over aan mij.
 12. Op ieder moment dat ik wil zal je me oraal verwennen. Dit betekent dat je minstens één maal per dag mij zal moeten klaarlikken. Ook in de periode dat ik ongesteld ben.
 13. Je draagt een stalen kuisheidsgordel en ik bewaar zelf de sleutel.
 14. Ik kan je ongelimiteerd straffen en je kan geen enkele straf die ik in petto heb weigeren.
 15. De basisstraffen zijn de volgende (niet-limitatieve opsomming):
 • Pijniging van het ganse lichaam, met specifieke voorkeur voor de geslachtsdelen
 • Zweepslagen en caneslagen
 • Ballbusting en alle andere mogelijke vormen van pijniging van testikels en penis
 • Brandmerken, ook op de geslachtsdelen
 • Amputatie van lichaamsdelen (met name testikels of penis of een deel van de penis)
 • Elektroschoks
 • Naakt slapen in een kooi buiten, ook bij winterse temperaturen
 • Anale verkrachting met dildo’s of door andere mannen
 • Seksueel ter beschikking staan van andere mannen of vrouwen
 • ….

‘Schrijf deze regels over op het volgende contract dat je ondertekent met je naam en datum’, fluistert ze, ‘… en dan begint ons leven samen.’
___________
johnny
(De auteur ontvangt graag 1op1 reacties – Red.)

Dit bericht is (na doorklik)4704 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.