mrt 122016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eigenlijk zijn wij van de redactie een stelletje hoeren. Of beter gezegd: goedkope sletten, want voor hoeren hebben we wel respect :) Vanwaar deze zelfkennis? Onder andere: alles voor een mooi plaatje. Voor jullie (en onszelf).

Zo ook Meesteres Calisi. Ze heeft een nieuw 06-nummer: (+31) (0)642 604 265. Eigenlijk is dat een klein nieuwtje, maar als de nieuwste EroFemdom Vrouw van NL en VL er een goed (qua afmetingen) en fraai plaatje bijvoegt, dan *HIJG* zijn we er als de kippen bij. Hier wat we twee weken geleden over haar schreven.
Onder de foto nog twee mededelingen.

calisi-12-3-2016

Hier bovenaan in de rechterkolom staat de marketingtopper Linkpartners Top5. Nog maar 4 adverteerders hebben het echt ontdekt: 1.000 tot soms wel 1.800 unieke bezoekers per dag zien dit rijtje als een van de eerste siteonderdelen. Wijselijk houden die 4 hun mond, dan blijven ze namelijk in beeld voor één euro en 50 cent :) Need we say more? Zo werkt het dus.

Schoorvoetend en stilletjes is van de week onze gehackte dotcom-versie terug online gekomen. Maar nu de secured versie. Komende weken gaan we de onderlinge NL/Eng-linken met Klapjes.nl herstellen en bouwen aan een vernieuwde partnerbase.

PS – Is Meesteres Calisi een uitgesproken exponent van het zogenaamde EroFemdom, kijk dan nog eens naar bericht en fotocollage van gister over Meesteres Winnifred, classic BDSM Meesteres pur sang.

Dit bericht is (na doorklik)1258 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.