aug 062013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

‘En dan… oh ja, en dan laat je je nemen?’, hijgde de jongen terwijl hij met langzame diepe stoten in zijn vriendin bewoog. Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Sylvia: ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo tussen mijn dijen, mhmmm… Oi-oi-oi… En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik moet wel…’

Dit was voor Herman teveel. Hij voelde dat het zaad zich losmaakte uit zijn ballen. Zijn pik zwol op. Hij hoorde Sylvia’s adem versnellen en gaf toe aan zijn drang haar te bezitten. Hij wurmde zijn handen onder haar billen, trok zo haar onderlichaam dichter tegen zijn buik en liet zich vervolgens gaan. Eigenlijk zonder aanloop begon hij wild te pompen. Tussen zijn op elkaar geperste tanden siste hij: ‘Ooh wat ben jij een hoer, wat slecht!’ ‘Ja ik ben slecht, een echte slet begrijp je? Ik doe het met iedereen! Aaaaaah…!’, hijgde Sylvia steeds opgewondender in afwachting van zijn ontlading in haar. En toen kwam het. De laatste stoot zou haar normaal gesproken zelfs pijn doen, zo diep en zo woest was-ie. Maar nu, nu gaf zij zich eraan over, spreidde haar benen helemaal om het zo diep mogelijk erin te krijgen. Herman perste zijn onderlijf tegen de geheel openstaande Sylvia. Hij zei niets meer, het orgasme liet hem even sterven. Vaag, van diep uit zijn bewustzijn, voelde hij tevredenheid over de hoeveelheid zaad en de kracht waarmee hij het in haar joeg. Sylvia begroette de mannelijke warmte met een lang aaneengerekt gekreun en ze volgde het op zijn tocht steeds dieper haar lijf in. Hij nam haar en zij had hem, het was goed.

Schokkend kwam Herman weer bij zijn positieven. Hij bleef op haar liggen maar zorgde er met zijn ellebogen en knieën voor dat zijn gewicht niet op haar rustte. Zijn pik was nog steeds hard, merkte hij. Maar het onbeschrijflijk genot was weg. Ook voelde hij weinig meer van Sylvia’s kutje. Zijn woeste stoten, haar ontspanning en de overdadige lading sperma hadden daarvoor gezorgd. ‘Ik hou van je’, zei hij zacht en gaf haar een kusje op haar wang. ‘Ik ook van jou’, antwoordde ze. Ze pakte haar vriendje beet en trok hem tegen zich aan.

Voorzichtig haalde hij zijn pik uit Sylvia. ‘Vlug! Pak een doekje, het stroomt eruit’, zei de jonge vrouw terwijl ze met moeite haar onderlichaam omhoog hield. Gedwee deed Herman wat ze vroeg en pakte een oud T-shirt van de stoel. Sylvia hield het tegen haar kutje en trok haar slip aan. Herman ging weer naast haar liggen. ‘Zeg, moeten wij eens niet praten?’, vroeg hij aan zijn vriendin. ‘Ah nee hè, begin nou niet weer’, zuchtte Sylvia vermoeid. ‘Je hebt toch lekker gespoten?’ De onrust keerde terug in zijn lijf. ‘Ja maar’, drong hij aan. Hij was dit keer niet van plan zich te laten afwimpelen. Vanavond zou er duidelijkheid moeten komen. ‘Als je geil bent, heb je het zo vaak over jouw hoerigheid. Ik wil weten waar ik aan toe ben. Ga je echt vreemd?’ Sylvia keek haar vriend even aan. Herman dacht dat zijn hart uit zijn borst zou breken. ‘Nee, vreemd ga ik niet’, antwoordde Sylvia oprecht, ‘maar als ik uitga is het wel erg spannend. Dat weet je toch wel?’ Ja, dat wist Herman wel. Ze gingen nooit met z’n tweeën uit. Dat wilde hij niet. Hij kon er niet tegen dat zijn vriendin openlijk sjansde met andere mannen. Die enkele keer dat ze wel samen in de kroeg waren, deed ze het zelfs als hij naast haar stond. ‘Ooh schat’, begon Herman, ‘ik wil je jouw plezier niet ontnemen. De lol, je zelfrespect, als je merkt dat je een lekker wijf bent. Maar waar ik niet tegen kan, is dat ik er niets van weet. Is dat jij een eigen leven naast het onze gaat leiden. Dat verwijdert ons alleen maar’, zei Herman gemeend.

‘Wat stel jij dan voor?’, vroeg Sylvia. Bij haar steeg de opwinding, ze wist niet waarom. Maar het was alsof ze voelde dat dit een heel belangrijk gesprek zou worden. ‘Nou, ik wil gewoon dat jij de dingen doet die je wilt doen, dat jij ervoor gaat. Dat je eerlijk bent tegenover jezelf en dat met mij deelt. Het maakt mij allemaal niet uit wat er dan gebeurt. Als jij mij maar in vertrouwen neemt. Dan weet ik dat jij van mij houdt, dan kan ik je laten gaan’. Sylvia betastte haar gezwollen schaamlippen, speelde met haar vingers door het nattige schaamvlees. ‘Jezus, jij wilt dus dat ik met andere mannen ga neuken?’ Herman keek even moeilijk. ‘Nou, ik wil dat jij jezelf bent, dat je doet wat je wilt en dat met mij deelt’, antwoordde Herman. ‘Wat wil je Sylvia?’

De mooie jonge vrouw trok haar benen op en vingerde zichzelf intensiever. ‘Ik wil versierd worden. Ooh ja, door een wildvreemde vent, een echte macho. Die dan mij dan, mhmmm ooh ja… Die mij dan overweldigt, neukt, neemt, gewoon ergens in een auto of zo. En als hij merkt dat ik geen onderbroekje aan heb, dan wordt-ie gek. Ooh jaa… Wild pakt-ie mij dan, draait mij om, en schuift hem er in één keer in. Drie, vier stoten en dan loost hij zich in mij… Ooh ja, al dat sperma, dat vreemde sperma in mijn kut… Ik kom bijna… En dan lig ik nog steeds voorovergebogen op zijn motorkap. Hij trekt zich uit me, ik hoor hem zijn broek ophalen, zijn rits naar boven trekken. Ik kijk, hij lacht naar me, stapt in, oja-oja… En dan, mhmm! Ojaaah… En dan rijdt hij weg… Aah! En laat mij daar achter, met mijn… Met mijn besmeurde ah! Ah! Ah…! Kut! Aaaah! En jij, jij mag en kan er niets meer… Zo geil, zo, zo geil!

Een week later stapten Herman en Sylvia het café binnen. De man liep direct door naar de bar en bestelde voor zichzelf een biertje. Omzichtig draaide hij zich om en keek naar zijn vriendin. Hij had pijn in zijn buik, maar het was ook erg spannend. Ze deed alsof ze hem niet zag. Ze had een blos op haar wangen en Herman wist waarom. Deze zwoele zomeravond zou het misschien gebeuren. Ze hadden er goed over gesproken, Sylvia zou vanavond open staan voor alles wat op haar afkwam. Ja, ze zou het zelfs in de hand werken. Ze had haar vriend er al voor gewaarschuwd dat ze misschien openlijk in de bar met een vreemde zou gaan tongen. Herman accepteerde het, moest het wel voor zichzelf accepteren, want hij wist dat zij dit verlangde. Ze had het niet verteld, maar hij wist dat ze geen slipje droeg. De slet! Zijn pik knelde al de hele avond in zijn broek. En nu was het zover, misschien.
Ongemerkt keek hij over zijn schouder naar zijn vriendin. Het leek wel alsof zij hem niet zag staan. Sylvia zag er fantastisch uit in haar korte zomerrokje. Wie goed keek zag in elk geval geen contouren van een slipje. Ze liep naar de bar, naar de andere kant van waar Herman zat. Ze nam plaats tussen twee lege krukken. Herman zag haar bestellen bij de barman. Ooh dat lachje van haar, wat een hoer! Ze speelde haar spel al. Eigenlijk was het voor de jongeman teveel. Maar toch bleef hij, het was ook beregeil.
Een man maakte zich los uit een druk discussiërend groepje. Hij liep naar de w.c. en moest daarvoor langs Sylvia. Herman zag de twee elkaar aankijken. Sylvia, zijn Sylvia, lachte. Wat de man deed, kon Herman niet zien. Hij zag hem alleen maar op zijn rug. Hij bestelde nog maar een biertje. Op het moment dat hij hiervoor afrekende, kwam de man terug van het toilet. Een steek trok door zijn maag. Het was een heel knappe man, een echte macho om te zien. Gitzwart golvend haar, wit hemd en een ongetwijfeld dure zonnebril op zijn hoofd. De kramp trok aan toen hij zijn vriendin zag lachen. De man nam naast haar plaats! Het was begonnen! Van de zenuwen bestelde Herman nog een biertje.
Al snel bleek dat de twee elkaar wel lagen. Sylvia schaterde het af en toe uit. Hoewel Herman en zijn vriendin naar elkaar toegedraaid zaten, leek ze hem geen moment meer op te merken. Ze zag alleen die macho. Van een afstand kon Herman haar toegankelijkheid gewoon merken, ruiken zelfs! Even dacht de man erover het spel te stoppen, maar hij wist dat het niet meer te stoppen was. Voor een deel was hij haar al kwijt. Dit was wat ze wilde. Het tweetal werd rustiger, de gesprekken ongetwijfeld intiemer. Ze leek de woorden uit hem te zuigen met haar ogen. Op dat moment kwam er een gevoel van berusting over Herman heen. Hij accepteerde de slet in zijn vriendin, nu moest hij zich op zichzelf richten. En hij voelde alleen nog maar zijn pik die al die tijd strak tegen zijn broek aanstond. De macho streek met zijn hand door het blonde haar van zijn Sylvia. Ze vlijde haar wang tegen de vreemde hand. Langzaam kwam de man met zijn hoofd naderbij. Herman zag Sylvia haar ogen sluiten. Hij zoende haar voorzichtig, op de mond, Sylvia opende haar lippen. Even tongden ze zonder de rest van elkaars lichamen aan te raken, maar toen sloeg Sylvia de armen om Macho’s nek, ging staan en drukte haar lichaam tegen hem aan. ‘Godverdommetje’, vloekte Herman zachtjes in zijn bierglas, ‘het is gebeurd, wat een snol!’ Zijn pik leek wel uit zijn broek te barsten, zo geil vond hij het. Herman moest het gewoonweg beter bekijken. Hij zette zijn pilsje neer en ging naar de w.c. En terwijl hij achter het steeds heftiger zoende paartje liep, deed hij net alsof hij niets zag.

Het toilet was bezet. Herman bespiedde zijn vriendin met de vreemde man, nu van de andere kant. Macho kneedde de billen van zijn vriendin, veel steviger, veel fermer dan hij altijd deed. Hij zag Sylvia met haar onderlichaam reageren. Tot zijn verbijstering zag hij de hand van de man steeds verder onder het rokje strijken. Herman wist wat hij zo meteen zou voelen. Dat duurde niet lang. Maar Macho was blijkbaar een routinier. Hij moest het alleen met zijn vingertoppen gevoeld hebben, want Herman bleef de hand van de man zien. De bewegingen bleven hetzelfde, maar de hand kwam nu weer helemaal tevoorschijn. Macho stopte met zoenen. Ze keken elkaar aan, hij fluisterde wat in haar oor. De w.c. kwam vrij. Herman moest nodig, maar zag net dat het tweetal opstond. Als een razende stormde hij naar binnen, vervloekte zijn stijve pik waardoor hij niet een-twee-drie kon pissen, en piste even later het emaille van de pot. Binnen in hem loeide de storm, en moeite stapte hij rustig uit het toilet. Herman zag ze net de kroeg uitlopen. Sylvia keek niet op of om. Zichtbaar genoot ze van Macho’s hand op haar hoerig kontje.

Herman stapte de zwoele avond in. Aan het eind van de straat zag hij een prachtauto wegrijden, het merk kende hij niet eens. Daarin zat zijn vriendin, met een vreemde vent. Snel beende hij naar zijn auto, stapte in en volgde dezelfde route.

Ze reden naar het natuurgebied, Herman volgde hen op gepaste afstand. Even later parkeerde hij ver genoeg van de plaats waar hij tussen de bomen Macho’s auto zag staan. Voorzichtig kwam hij naderbij. Sylvia en de macho zoenden in de auto. Net had Herman zich achter een boom geïnstalleerd, of hij zag het tweetal uitstappen. ‘Gaan ze buiten verder?’, vroeg de jongeman zich in geile verbazing af. Al snel kreeg hij antwoord. Sylvia ging met kontje tegen de wagen aanstaan. Ze spreidde iets haar benen. Macho kwam er tussen, en bracht kordaat zijn hand tussen haar benen. De vreemde man had zijn zonnebril opgedaan en Herman zag hoe verbeten zijn lippen op elkaar waren geperst terwijl hij zijn vriendin vingerde. Sylvia wierp haar hoofd in haar nek en kreunde zachtjes.
‘Ooh daar jaaah… Jaah, daar… Fffftt, oi-oi-oi…’
Herman hoorde het bekende kreunen. Maar het leek nu zoveel echter, zoveel intenser. Hij dacht dat hij gek werd van geilheid. Binnen een mum van tijd had hij zijn pik uit zijn broek gehaald en trok er aan terwijl hij keek hoe zijn vriendin genoot.
Macho sjorde aan zijn riem. De dure spijkerbroek schoof naar beneden. Herman zag een boxershort, die bleef aan. ‘Jezus, hij gaat neuken! Dwars door de gulp van zijn short!’, gierde het in zijn hoofd. De pik in zijn hand werd harder, de eikel gevoeliger. Sylvia spreidde nog meer haar benen, ze keek met geloken ogen naar de man die op het punt stond bij haar naar binnen te dringen. Met twee handen werkte Macho haar rokje omhoog en streelde over haar onderbuik en driehoekje. ‘Ooh mijn God, wat geil!’, kreunde Herman zachtjes. De zon stond laag. Herman dacht dat hij het geilvocht van zijn vriendin op haar dijbenen zag glinsteren. Dat best kunnen, bedacht de jongeman zich; hij wist hoe opgewonden Sylvia kon zijn. Macho pakte Sylvia met één hand bij haar billen en leunde wat achterover. Met zijn andere hand leidde hij zijn pik naar haar kutje. Herman’s maag draaide zich om. En met een forse stoot drong Macho naar voren. Sylvia kreunde luid. Met moeite wist ze zich met beide handen op de motorkap te ondersteunen. Haar voeten stonden niet meer op de grond. Ze zat met haar naar voren gekanteld bekken op de wagen. Macho neukte haar! Macho neukte haar! ‘Ooh ja, neuk me! Mhmm! Naai me, oooh jaaah!’, hoorde Herman zijn vriendin kermen. Ze had haar benen vrijwel helemaal om Macho’s lichaam geslagen. Hij neukte langzaam, met diepe, trage halen. Zijn handen omvatten dat deel van haar billen dat niet op de auto rustte. Zo had Herman nog nooit een man een vrouw zien nemen. Zo intensief, zo mannelijk.

Sylvia steunde luider. Zo was totaal ongevoelig voor de omgeving, ook dat was nieuw voor Herman. Macho neukte sneller, door de boxer waren zijn gespierde billen goed te zien. Af en toe richtte Sylvia zich op en tongde hem op een vreselijk geile manier. ‘Wat een snol, wat een del, wat een slecht wijf!’, kermde Herman in zichzelf. De snelheid van zijn rukkende hand ging gelijk op met Macho’s geneuk. Hij hoorde de man kreunen. De bewegingen werden korter, ongecontroleerder. Herman volgde. Hij zag de nagels van de vreemde vent in haar billen dringen. Sylvia kermde het uit van genot. ‘Ooh jaah! Gebruik me, gebruik de hoer!!!’ Dat was blijkbaar voor Macho teveel. Hij slaakte een korte hese kreet, knalde nu met een enorm geweld tegen Sylvia’s onderlichaam en bleef met trillende been- en bilspieren stijf tegen haar aan gedrukt staan. ‘Aaaah, je spuit in me…!!!’, gilde Sylvia. Haar stem echode over het water. En Herman kwam ook klaar.
Met een dierlijk naschokken kwam de man weer in beweging. Herman zag hem rillen terwijl hij zijn eigen sperma wegveegde. Macho trok zijn pik uit Sylvia. De vrouw zwijmelde en kon overduidelijk nauwelijks op haar benen staan. Macho streelde over haar buikje en hees toen zijn broek omhoog. Hij pakte haar bij haar schouders, en leidde haar al zoenend van zijn auto weg. Sylvia keek hem hulpeloos aan, alsof ze wilde zeggen: ‘Wat ga je nu met me doen?’ Maar Macho deed niets meer voor haar. Hij startte zijn auto en reed weg. Zo maar, alsof hij de eerdere fantasie van Sylvia kende.
Sylvia zat met haar blote kont op de grond, onder een boom. Herman kwam naderbij. Hij keek naar haar bevuilde kut. Zij sloeg haar ogen naar hem op. Weer die hulpbehoevende blik. Maar Herman zei niets, zakte door zijn knieën, spreidde haar benen, pakte zijn pik en schoof zonder verder nog wat te zeggen in haar gebruikte kut. Sylvia snikte, kreunde, ontving hem. ‘Ooh Herman, ik wil het niet zo. Echt niet… Mhmmm, Maar het moet’, zuchtte ze hees. ‘Het is alsof het niet anders kan… Oooh ja, heerlijk… En jij, nu, mhmmm… Zomaar in zijn sperma, oi-oi-oi-oi…’ Herman neukte wilder en wilder. Nog altijd had hij niets gezegd. Hij voelde het vreemde sperma rond zijn pik, hij voelde de zojuist gebruikte kut. Het werd ondraaglijk. ‘Ik hou van je!’, steunde hij uit. ‘Ik hou van de hoer in jeeeee!’ Herman en Sylvia kwamen tegelijk klaar. Innig hielden ze elkaar vast terwijl zijn zaad naar binnen golfde, en zich vermengde met dat van de indringer. En ze wisten beiden dat het nooit meer anders zou zijn.

Rachel de Wijnemaere

Dit bericht is (na doorklik)3592 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.