dec 082016
 

Alleen slaven en masochisten die Meesteres Vernice van dichtbij kennen (…), weten wat op haar zij staat. Hieronder de inzending van een van haar bewonderaars die haar tatoeage inmiddels letter voor letter kan spellen…

vernice-8-12-16

De foto’s maken iedere man heter. De kou buiten trotseer je voor HAAR. Voor HAAR wil je ver gaan, grenzen verleggen en met maar 1 doel. HAAR twinkeling in HAAR ogen zien, en hopen, heel stilletjes hopen op een erotische beloning wellicht?

Maar ja, dat is aan Meesteres Vernice te bepalen of jij dat als slaaf in een sessie met haar verdient… En zo wordt de decembermaand wellicht je beste kinky maand ever! Want HAAR inzet, passie, spelvreugde, kwaliteit in spel, looks, inleven in jouw brein en fantasie, zijn vrijwel ongeëvenaard.

  • vernice-2-8-12-16

    Over Twitter gesproken, haar nieuwe profielfoto, a vouz…

    Een topdomina die speelt op hoog niveau met een serene uitstraling. Beter dan ooit tevoren. ZIJ bepaalt welke slaven in haar SM-domein mogen komen

  • Omdat er beperkte speeltijden zijn, wil ZIJ ook genieten, spelplezier beleven…

Daarom is een nette duidelijke beknopte mail van jou via het contactformulier een vereiste. En alleen volledig en duidelijk ingevuld met de nodige respect naar HAAR. Dan zal ZIJ jou beantwoorden.

  • En natuurlijk is Meesteres Vernice zeer actief op Twitter

Dit bericht is (na doorklik)1350 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Sorry, the comment form is closed at this time.