okt 202015
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EDIT: Vanwege de hoeveelheid aanvragen zal Fetishlady Gina Doll aanstaande donderdag 22 oktober ook in Nederland zijn. Een geschikte plek in Amsterdam.


Gina Doll verovert Europa stap voor stap… Na Zwitserland, Duitsland en Nederland, doet ze aankomende woensdag 21 oktober ook Belgie aan, namelijk op een SM-locatie in de hoofdstad: Brussel.

Haar agenda is voor die dag al behoorlijk gevuld, maar wie weet zijn er nog subs/slaven, fetish liefhebbers die die woensdag nog zin hebben in een BDSM of fetish sessie op hoog niveau? Dan kan deze stunning blonde Dominatrix wellicht nog een gaatje vinden in haar speelagenda.

Gina-Doll-18-10-15

Let wel, hoger prijslevel wat  niet onderhandelbaar is, voor man met smaak en stijl. Real highclass, Gina Doll komt na wat ze belooft.

De dag ervoor is ze in Nederland in de SM-kamer van Dynamite Privé in Nieuwegein. Dus volop keuzes komende week voor de slaven in België en Nederland!

Wat je verder moet doen? Gewoon een beknopte correcte email of SMS in het Engels of Duits sturen naar deze Goddess, zie hieronder de contactgegevens. En op haar website kan je uitgebreid haar filosofie lezen, mogelijkheden en foto’s bekijken. Oh ja, recensies over haar lezen of zelf schrijven als je bij Gina Doll geweest bent kan via hier.

Speellocatie Nederland dinsdag 20 oktober: Dynamite Privé – De Liesbosch 14-d – Nieuwegein pal naast de A-12 op de grens van Utrecht.

Dit bericht is (na doorklik)1639 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.