mei 072016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hallo redactie,

Denkt u dat het onderstaand verzoek geil zou zijn voor uw lezers?

(…)

Groetjes,

Suzan.

Beste Suzan,

De vraag stellen is de vraag… . Maar we spelen zulke bijdragen graag 1op1 door aan onze lezers.

Mvgr, Redactie Klapjes.

cc

Beste Meesteres,

Hoi, ik ben Suzan. Onder andere Bazin van rob, mijn man. Mijn man wil zolang hij zich kan herinneren onderdanig zijn aan vrouwen. Vroeger wilde hij er niet aan (“Dat hoort niet, dat hoort niet”) maar nu de kinderen het huis uit zijn en hij wat ouder wordt komt die drang steeds meer naar boven. Vorige zomer begon hij erover en omwille van de liefde en het respect voor die man, ben ik er in meegegaan. Ik ben de Baas, we hebben geen haast en ik moet zeggen dat het mij aardig afgaat. En ik vind het leuk.

In onze reis ben ik inmiddels aangekomen op prostaatmassage, terwijl hij compleet ligt vastgesnoerd en niet klaar mag komen.  Maar daar stuiten we meteen op dé kwestie: ik weet niet hoe dat masseren gaat en ik weet niet eens of ze daarmee klaarkomen. En/of hoe.

Wat zou je ervan vinden om mij deze kennelijk edele en zeer gewilde activiteit te leren, en dat live, met z’n tweeën, op die worm van mij? Vastgesnoerd en gegaged  en wel?

Dit bericht is (na doorklik)2251 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.