mrt 102016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hoe de DominatrixBang afgelopen maandag is geweest daar krijgen we nog een review van, van een van de deelnemers. In de tussentijd heeft FetishBabe Vera iets anders… Let op, ook onder de foto roept ze tot jouw bijdrage op.

Anaalsletten meld je nu!Ik wil van jullie weten wie de grootste anaalslet is dus rek dat neukgat op en stuur hier een foto van jouw neukgat met een zo groot mogelijk voorwerp erin! Uiteraard kan de foto onherkenbaar gemaakt worden. Vereiste: een handgeschreven blaadje met de tekst “Vera’s slet” zichtbaar op de foto. Deze tekst op je billen geschreven kan natuurlijk ook.

De slaven en kinksters die mij al een beetje kennen weten intussen wel dat ik dol ben op dit soort spelletjes, jouw foto zal ik dus ook met grote vreugde ontvangen. De ultieme slet krijgt 20 minuten gratis skypecontact(sessie), dus waar wacht je op?

vera-10-3-16

Ben je ook inzetbaar als slettenmodel?

Dan kan ik jou hoogstwaarschijnlijk heel goed gebruiken en misbruiken voor film/fotomateriaal. Stuur mij dan een mail naar info@vera-delightfull.com en doe je best om mij te imponeren.

FestishBabe Vera's latex kleding wishlist

Dit bericht is (na doorklik)1734 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.