sep 182010
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

mor6-400px

Bij deze een verslag van mijn eerste sessie met Meesteres Moriah.

Leuk detail; voor w/Wij o/Onze eerste sessie speelden, hebben w/Wij eerst een aantal weken contact gehad via Facebook. Hier kwam ik voor het eerst in contact met Meesteres Moriah. Tijdens dit contact bleek er een “klik” tussen o/Ons te zijn en hier speelde Meesteres Moriah goed op in. Als aanloop naar o/Onze sessie kreeg ik een aantal opdrachten van Haar en mede door deze opdrachten wisten w/Wij al dusdanig veel van elkaar dat de sessie op een hoger niveau gestart kon worden.

Woensdag 11 september (2013) was de dag van o/Onze sessie. Aangekomen bij Meesteres Moriah mocht ik Haar op gepaste wijze begroeten (kussen van Haar laarzen). Vervolgens mocht ik naar de speelruimte en op juiste wijze (bloot en geknield) op Haar wachten.

De Meesteres arriveerde en mijn lichaam werd als eerste goed geïnspecteerd door de Meesteres, daarna kon Haar sessie kon beginnen. Zij had heerlijk latex handschoenen aan en Zij ging hiermee heerlijk over Mijn hele lijf. Een heerlijk gevoel. Vervolgens kreeg ik een collar, leren pols en enkel boeien om zodat ik goed vastgezet kon worden. Met mijn armen omhoog werd ik vastgezet aan een beugel en kneep de Meesteres hard in mijn tepels, terwijl Zij mij toefluisterde:

‘Ik ga er voor zorgen dat je die tepels volgende week nog voelt!’

Er kwamen een paar flinke klemmen op mijn tepels die met een ketting aan elkaar verbonden waren, zodat de Meesteres hier heerlijk plagend aan kon trekken, wat uiteraard zeer gevoelig was. Na enige tijd werden de klemmen door de Meesteres verwijderd door aan de ketting te trekken, een siddering van genot en pijn schoot door mij heen. Vervolgens vond Zij dat het tijd werd voor een zweep, 10 slagen op mijn billen, ook werden andere delen van mijn lijf geraakt door haar zweep, van ondeugend tot heerlijk pijnlijk. Deze slagen werden opgevolgd door Haar nieuwe houten paddle, waarbij ik er 50 moest tellen. Na dit spel ging Zij verder met het plaatsten van een hele serie wasknijpers. Wederom over mijn al pijnlijke tepels. Na zo’n 50/60 knijpers verder was ik prachtig versierd door de Meesteres. Vervolgens bond ze een touw strak om mijn pik en ballen, terwijl Ze lachend zei: ‘Weet je wat het leukste is? Het eraf halen!’ Ik wist niet wat met te wachten stond.

mor5-400px

Prachtig versierd met knijpers en een bondage kreeg ik eerst weer 50 slagen op mijn billen, die begon ik inmiddels goed te voelen.
Nadat de Meesteres plagend met de knijpers had gespeeld werden deze ruw van mijn lijf getrokken, heerlijk! Toen voelde ik dat de Zij aan het bondage touw zat wat rondom mijn pik en ballen zat. Met één ferme ruk werd er aan het touw getrokken zodat het touw afwikkelde van mijn pik en ballen. Een enorm gevoel van schrik en pijn! Dit was zo gevoelig dat ik om genade moest vragen.
Wederom werd het tijd voor nog eens 50 slagen met Haar peddel op mijn reeds gevoelige billen. Daarna moest ik de sling ophangen en mocht ik hier in plaatsnemen. Met een mooie bondage lag ik mooi gefixeerd in de sling.

De klemmen kwamen weer op mijn tepels – die steeds gevoeliger waren geworden – en er kwam nu wat anders aan te pas , Haar violet-wand. Een heerlijk gevoel, over mijn pik, ballen en tepels, steeds werd de intensiteit opgeschroefd.

Continu speelde de Meesteres met mijn tepels. Van zacht en lief tot stevig knijpen. Op de pijnlijke momenten zei Zij steeds tegen mij: ‘Kijk me aan!’ Hierdoor kon ik meer aan zodat er nog harder in geknepen kon worden, en ik steeds dieper voor mijn Meesteres kon gaan. En dat is zo’n heerlijk gevoel, dat je Meesteres je zover krijgt dat je verder kan gaan!

Na de elektro, haalde ze de bondage los en mocht ik de sling vervangen voor een massagetafel. Hier moest ik op gaan liggen, met een latex kap op mijn hoofd. Ik kon hierdoor bijna niks zien, waardoor het gevoel nog intenser werd. Ik voelde hoe Zij glijmiddel op mijn anus smeerde, en voorzichtig doch stevig ging haar eerste vinger naar binnen. Een tweede volgde rap. Heerlijk!
Na dit anale spel werd er nogmaals met mijn tepels gespeeld. Oh wat voelde ik mijn tepels! Met Haar warme en lieve stem zei de Meesteres tegen mij:

‘Je weet wat er nu komt hè. Weet je het zeker?’

Ik wist dat de naalden er nu aan te pas kwamen. Een nieuwe grens voor mij. Dit is iets wat de Meesteres graag doet, maar voor mij altijd een taboe was. Echter in het contact vooraf had de Meesteres mij ervan overtuigd dat ik het eens moest proberen. En dat ging nu gebeuren.

mor8-400px

Alles werd door Haar ontsmet, en al snel voelde ik de eerste naald door mijn pik heen gaan. Een scheut van pijn, genot en euforie schoot door mij heen! Wat een stap maar wat was ik blij en trots! De Meesteres zei heel bemoedigend tegen mij: ‘Heel goed! Je kunt trots zijn, je bent nu je grens voorbij! Zover ben je nog nooit geweest!’ Er volgden nog zeven naalden door de huid van mijn pik en ballen. Ze zou er echter tien doen. De Meesteres stond op en liep richting mijn tepels, die al zo gevoelig waren. Ik dacht bij mij zelf: ‘Ze gaat toch geen naalden door mij tepels steken?’ Bijna alles in mij schreeuwde: ‘Nee!’ Maar ik zei niks, ik besloot door te gaan. Ik vertrouwde Haar volledig! En voor ik het wist zat in iedere tepel een naald! Wat een overwinning!

Nadat de naalden waren verwijderd gingen we naar het slotstuk van de sessie. Ik moest tegen de muur staan, en mijzelf naar een hoogtepunt trekken, terwijl de Meesteres in Haar mooie latex kleding zich tegen mij aandrukte. Ik mocht niet op Haar morsen, maar dit was haast onmogelijk. Al trekkend dacht ik: ‘Hoe doe ik dit?’ Ik besloot door te gaan en zei Haar: ‘Wat moet dat moet,’ en trok mij naar een gigantische ontlading, terwijl ik de Meesteres in Haar ogen moest kijken. Het sperma ving ik met mijn eigen hand op.

De sessie is afgelopen, maar wat voor één…, nog nooit was ik zover ver gegaan, w/We hebben prachtige grenzen verlegd. We kijken nu al uit naar de volgende keer!

Meesteres Moriah, meer dan bedankt! Gelukkig zijn hiervan mooie foto’s gemaakt zodat we er beiden nog lang van kunnen nagenieten, Oh ja en die tepels , die voel ik zeker nog wel een week!

_____________________________________________________________
sanders opgetekende ervaring is eerder gepubliceerd op MeesteresMoriah.nl

Dit bericht is (na doorklik)5417 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.