feb 042016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Soms is een blik genoeg, een subtiel knikje.. een gracieuze beweging, een heerlijke geur, een twinkeling in 2 prachtige heldere blauwe ogen waarin je wil en gaat verdrinken. Als je bij HAAR bent. ZIJ, DE Godin van de kinky wereld in Nederland. ZIJ heerst over jou, over jouw mind, jouw slavenlichaam… ZIJ ontfermt je over jouw totale zijn als slaaf, HAAR slaaf! Een unieke ervaring, want Meesteres Vernice is een begrip in Nederland.

Van soft erotisch tot hard spel maar ook rollenspel, geile bi-slavenparties of trio’s met 2e Meesteres of SM show van HAAR met een slaaf. Het zijn mogelijkheden die allemaal in HAAR kinky repetoire passen. Ook fetishplay, en nu ook volop in opleiding tot bondagespelen. Meesteres Vernice ontwikkelt zich nog continue. En aangezien ZIJ beperkt ontvangt, heeft ZE de macht HAAR slaven zelf te selecteren. Dit omdat ZIJ ook zelf plezier wil beleven tijdens het spel, en ook voor afwisseling gaat.

Mrs Vanessa-540-DSC_5850-2

Hoe contact? Gewoon een keurige mail met jouw fantasie, omschrijving van jezelf en hoelang je zou willen spelen en mobiel nr. naar haar mailen. Je krijgt altijd antwoord. Zie de lovende recensies.

Kijk ook eens op haar website.

Dit bericht is (na doorklik)2416 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.