sep 302020
 

Over: de voor ons nieuwe Dominatrix Jill D’Vil ontvangt 5 oktober aanstaande in de Arnhemse studio Donna Fiera.

Dominatrix Jill D'Vil, 30 jaar

Dominatrix Jill D’Vil

Ma-ma-mia! Wat een Vrouw! Haar reputatie snelde zich vooruit, nog voordat wij over haar konden schrijven. Dertig is ze, en ze kwam in 2006 in contact met BDSM… En van meet af aan aan de D-side natuurlijk. Ze komt uit het oosten van het land; geen gedoe, geen opsmuk, geen mooie praatjes, gewoon doen wat je moet doen en zijn wie je bent. Al het goede komt uit het oosten, dat blijkt maar weer.
“Jill D’Vil” is haar Meesteressennaam. Dat lijkt natuurlijk op devil, maar dat is te makkelijk. Dominante vrouwelijke viller, fileerder, van jouw verlangens; dat lijkt ons meer gepast. Wat een lijf, wat een opstelling (zie haar site); zo’n Vrouw móét worden aanbeden!

Contact

Dat kan dus aanstaande maandag in club Donna Fiera te Arnhem. Wil je meer dan je alleen op je knieën storten en hail & praise prevelen? Hier vind je haar mogelijkheden. Staat jouw kick om haar te eren er niet bij? Mail of app haar gewoon, ze houdt van zieke innovaties die aan een slavenbrein zijn ontsproten, maarrr… scat, sex & nude zijn uit den boze. Zo kan je haar bereiken:

Antwoordt ze niet meteen? Dan leeft ze zich waarschijnlijk uit op een ander. Heb dus geduld voor deze schone zaak. Voor nu alvast plezier!

Dit bericht is (na doorklik)184 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)