jan 032016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

athena-de-sade-b-6-11-16We berichtten al eerder over Meesteres Athena de Sade. Hoewel onze contacten met de mooie, slanke en jonge Dominatrix goed en hartelijk zijn, komen we eigenlijk niet zo heel veel over haar te weten.

Privékerker

Begin 2016 was ze ineens online en ineens op twitter. Haar uitvalsbasis is Antwerpen, maar meer dan dat komen we vanaf de redactie niet te weten. Wel dat ze de beschikking heeft over een goed uitgeruste kerker voor haar sessies. Nu denken wij, zo ongeveer, de huurstudio’s van Antwerpen wel te kennen, maar de locatie op de sessiefoto‘s die Meesteres Athena de Sade de wereld in stuurt, komt ons niet bekend voor.

En dan haar nationaliteit. Ze schreeuwt het niet van de daken, maar bij haar wishlist lezen we dat ze een Française is. Haar Engels echter is goed en haar Nederlands in de mailcorrespondentie perfect. En niet dat het iemand anders is die e.e.a. schrijft, want ze reageert snel en weet precies wat ze wel en niet wil.

De Mysterieuze Meesteres

Dit subkopje klinkt als een foute editie van Suske & Wiske. Duidelijk is dat Meesteres Athena de Sade well-educated is, weet wat ze wil en dat zij oog heeft voor mooie foto’s. Het mysterie rond deze Meesteres is alleen voor haar vaste slaven stukje bij beetje te ontrafelen, niet voor een blogje als Klapjes. Dus heren, ge zijt uitgenodigd (en we hoeven niets te weten, echt niet :)

PLEZIER!

athena-de-sade-6-11-16Dit bericht is (na doorklik)1816 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.