mei 232014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mrs-Lily-Evil-23-mei-14Zo nu en dan kruisen de wegen van cyberMeesteres Lily-Evil en de Klapjesredactie elkaar. Neem bijvoorbeeld het artikel over doe-het-zelf toys van een maand of wat geleden. En ook onze verbazing die daarop volgde; dat nogal wat heren zich online inderdaad aan haar onderwerpen.

Uiteraard is ze nogal actief op twitter zoals een echte cyberMeesteres betaamt. Door onze blijvende verbazing over haar opvatting en invulling aan Femdom, vallen haar berichtjes extra op. Zo ook de tweet dat ze 7 juni jarig is. Cyber of IRL, als een Meesteres jarig is, is het cadeautjestijd! Het woord is aan Mrs. Lily-Evil zelf.

“Tssss..wat kan zo’n Mrs. nou voor macht uitoefenen via het net?” Een cyberMeesteres wordt nogal eens onderschat. Inmiddels weet een aantal slaafjes wel beter. E.e.a. valt na te lezen op mijn blog:  MrsLilyEvil.wordpress.com. Volg mij op Twitter en je bent helemaal bij: Twitter.com/MrsLilyEvil.

7 juni ben ik dus jarig… Een felicitatie is altijd leuk natuurlijk. Mocht je echt indruk op me willen maken, dit is mijn postadres (I loveeee surprises!!!)

Mrs.Lily-Evil
Postbus 2125
3200 CC Spijkenisse

Mrs-Lily-Evil
Na 7 juni zal blijken of de Meesteres inderdaad is verrast. Klapjes houdt u vanzelfsprekend op de hoogte.

Dit bericht is (na doorklik)1737 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.