sep 152014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Mrs-Amelia-TS-450h-mirror

Mrs. Amalia TS

De verbouwing bij Meesteres België, misschien wel de mooiste BDSM-club van Noord-West Europa, nadert z’n voltooiing. Natuurlijk is het schitterende pand te St. Eloois-Vijve, tussen Gent en Kortrijk, al die tijd gewoon open. Eenmaal klaar, kunnen nog meer Meesteressen jou: ontvangen, martelen, vernederen, pamperen, etc etc. Dit al naar gelang jouw fantasieën en de strategie van de Meesteres om je te onderwerpen.

Gentseweg 426 te Sint Eloois Vijve (klik voor Google Maps in nw venster)

Op elk moment van de dag en week zijn er vijf Meesteressen aanwezig. Op de bonnefooi afreizen naar de locatie van Meesteres België heeft geen zin, alle Dames zijn altijd volgeboekt. Reserveren dus! Na de verbouwing zullen waarschijnlijk meerdere internationale Meesteressen deze plek van lust, zonde, loutering en verlossing bezoeken. Tot die tijd maken we alvast kennis met de huidige vaste internationale gastMeesteressen.

Boek onderstaande dames via hun eigen site. Vraag op gepaste wijze of en wanneer ze weer naar “Flanders” afreizen.

Meesteres Xena the Saint, Mistress of Soul, is bereid om nieuwe slaven de werkelijke wereld van FEMDOM te laten ervaren. Uiteraard weet ze van wanten met ervaren subheren en hun verlangens en oprekkende grenzen.

Mrs-Xena

Meesteres Xena hier in het rood

Meesteres Amelia TS (boven) is de verpersoonlijking van uiterste vrouwelijkheid. Wat ze echter verliest na iedere transformatie is haar zachte kant. Een zeer ervaren, pijn- en vernederBazin. Haar stem verheffen doet ze zelden, haar blik en haar opbouw met kleine subtiele handelingen zijn meestal genoeg om je ineen te doen krimpen van nederigheid en overgave.

Madame Phoenix is als de mythische Medusa; één blik van deze Britse Domina en je bent tot in de eeuwigheid haar eigendom. Ze is klein van stuk, maar een reuze Domina bij het hanteren van materiaal en vlees. Jouw vlees.

Mdme-Phoenix

De Duitse Meesteres of Herrin Ashley Stone; een krachtige, op het oog koele Domina, maar schijnt bedriegt! Ze verleidt je, brengt je in verwarring, en ga je erop in, dan heeft ze je waar zij je hebben wil. En dan, één misstap… oh lala!

Mrs-Ashley-Stone

Dit bericht is (na doorklik)2344 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.