sep 272010
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MrsMoriah-aBijgaand mijn ervaring met de beste grote, lange, strenge, arrogante, beetje gemene maar zeker ook aantrekkelijke en verleidelijke Meesteres Moriah.

Meesteres Moriah komt je via het internet tegemoet als een meesteres die graag de uiterste pijngrenzen van slaven opzoekt en daar misschien ook wel graag overeen gaat.
Ik hou daar dus niet van, want ik vind ‘pijn niet fijn’. Waarom ben ik dan toch met Meesteres Moriah in contact getreden? Om de simpele reden dat ze een grote imposante vrouw is. Ik hou niet van zwepen, naalden en klemmen of andersoortig pijnlijk uitziend gereedschap, maar wel van grote, lange dominante vrouwen. Ik vind het zeer opwindend om alleen al naast een lange vrouw te staan tegen wie ik moet opkijken, laat staan dat ze mij ook nog als een klein onbenullig mannetje behandelt. Dan krijg ik al slappe knieen van genot.

Ik heb wel onderdanige gevoelens, maar ik vind het moeilijk om zomaar ineens onderdanig te zijn. Net zomin als ik het kan accepteren dat de vrouw bij wie ik in dezelfde ruimte ben dominant is; er moet voor mij iets aan vooraf gaan waardoor dit ontstaat. Zodoende heb ik een rollenspel voorgesteld aan Meesteres Moriah. Ik zou een opzichter spelen die een pand komt bekijken waar de bewoonster een flinke huurachterstand heeft.

In die hoedanigheid belde ik aan bij het pand waar de Meesteres ontvangt. Ik stond voor de deur en aan de telefoon was ze al flink lastig en wilde niet opendoen. Ik dreigde met uitzetting als ik niet onmiddellijk werd binnengelaten en uiteindelijk besloot ze toch open te doen. Meesteres Moriah is een grote vrouw, 1.85 mtr en met een paar glimmende pumps een stuk langer dan mijn 1.82 mtr. Haar uitdagende outfit, lange latex handschoenen en zweep vervolmaakten het plaatje wat ik voor ogen had.

De houding die ze ten opzichte van mij aannam, was precies zoals ik had gevraagd. Ze gebruikte haar lengte en postuur om mij te intimideren en was totaal niet onder de indruk van het feit dat ik dreigde haar uit het pand te zetten. Sterker nog, Ze lachtte me uit en kleineerde me. Zodra ik wat terugstamelde drukte ze haar lichaam tegen me aan en keek arrogant op me neer. Inmiddels kon ik mijn opwinding niet meer verbergen en met haar zweepje sloeg ze me af en toe plagerig tussen mijn benen. Na wat heen en weer gepraat, gingen we naar boven en wilde ik de inspectie beginnen, maar de Meesteres begon nu pas een beetje warm te draaien. Ze sloeg me in mijn gezicht en greep me bij mijn haar. Ze trok me wat omlaag zodat ze nog groter leek en ging vrolijk verder met mij te kleineren en te beledigen. Ik was al zover dat ik opgaf en voorstelde om te vertrekken, maar dat kon ik vergeten. Nu ik eenmaal binnen was, had ze besloten om eens met mij te gaan spelen.

Tot op dit punt was het spel ongeveer gespeeld zoals afgesproken. Vanaf nu lag ‘mijn lot’ in haar handen. Uiteraard had ik wel enigzins aangegeven wat ik wel en niet wilde, maar toch, ik vond het spannend wat er ging gebeuren. Ze nam me mee naar een aparte ruimte, waar ik middels leren bandjes om mijn polsen staand tussen 2 muren werd vastgeketend. Uiteraard hield het spel niet op en in mijn nu kansloze positie probeerde ik niet op haar eisen in te gaan. Maar met de klemmen met ketting op mijn tepels en touw strak om mijn pik en ballen gebonden, was ik een speeltje voor Meesteres Moriah geworden. Zij kon mij alles laten zeggen of doen. Ondertussen ging ze gewoon door met kleineren, beledigen, pakte me bij mijn haar, sloeg in mijn gezicht, tegen mijn pik en ballen of liet me luidkeels meetellen met de klappen op mijn billen.
Af en toe wond ze me verleidelijk op, streelde mijn lichaam of liet haar knie speels langs mijn stijve pik glijden om vervolgens het touw wat vastgebonden zat om mijn pik en ballen omhoog te trekken en mij te vragen of ik wel het recht had om een stijve te krijgen! Ja, hoe kansloos ben je dan :)

Uiteindelijk haalde ze uit haar tas nog een gemeen werktuigje, wat gemene prikkels gaf wanneer ze het langs mijn lichaam liet glijden. Ondertussen was de opzichter een heel klein mannetje geworden, die op iedere eis van zijn verleidelijke grote kwelgeest inging. Ze maakte me los en liet me haar schoenen kussen, uiteindelijk mocht ik mezelf aftrekken terwijl ze mij als voetenbank gebruikte.

Ik ben mij er terdege van bewust dat ze rekening heeft gehouden met mijn wensen. Normaal pakt ze haar slaven hardhandig aan, maar indien je een spannend rollenspel wil spelen en in de eerste plaats verbaal en geestelijk wilt worden onderworpen met voor zover ik daar over kan oordelen een lichte vorm van sm, dan ben je bij Meesteres Moriah absoluut ook aan het juiste adres!

Stiekem fantaseer ik al over een vervolg afspraak!

inspecteurtje
___________

Deze ervaring is tegelijkertijd gepubliceerd op de site van Meesteres Moriah

Dit bericht is (na doorklik)3965 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.