aug 132014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

13-8-2014  Hij staat al enige tijd hier bij ons in de rechterkolom. Toch besteden we er nu extra aandacht aan, want er staat wel erg veel bij ons in de kolommen : )

Over wie heb ik het? Mr. Bunny, jawel. Voor de D/dames (zeer) waarschijnlijk een aantrekkelijke vent om te zien. (klik dan, klik dan ; )

Ondanks,  dankzij of vanwege dit goddelijke mannenlijf is Mr. Bunny een cuckold van het zuiverste water. Zijn Cuckoldress is Ms. Bunny, een aantrekkelijke vrouw, ook tamelijk afgetraind, die naar verluidt eerst weinig van de fratsen van haar man moest hebben. Maar goed, een jaar of wat geleden heeft hij haar zover gekregen om rond te fucken met anderen énnn… dat op bitterzoete wijze met haar vent te delen. Want zo werkt dat.

Mr. Bunny raakte hierdoor zo geïnspireerd dat hij alle (relevante) uitspraken van zijn vrouw online zette met een prikkelend fotootje erbij. Dat werkte wonderwel. Ze werden er nog heter van, ze kregen duizenden volgers en Mr. Bunny realiseerde zich dat hij langs deze weg zijn aloude droom kon verwezenlijken: schrijver worden.

Daar zijn we nu. Ga naar de site met dagelijks vaak meerdere updates. Als je het wat vindt, doneer een zakcentje.

Dit bericht is (na doorklik)2329 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.