sep 192015
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik ben een internationaal pin-upmodel en sinds 10 jaar ook actief met BDSM, een geaardheid die er altijd inzat.

Bizarrlady-Devinia

Klik afbeelding voor meer foto’s op Golden Cage’s site. Bizarlady Devinia spreekt Engels en Duits

Droom je ervan mijn lustslaaf te zijn? Dat je wordt neergelegd en vastgepind op de grond, tussen mijn benen? Of heb je een verdergaande fantasie, dat je een spion bent bijvoorbeeld die volledig is overgeleverd aan mij, jouw beul, om alle informatie uit je te halen?

Misschien ben je wel op zoek naar goede, krachtige zweepslagen, en dat ik je daarna over de knie neem voor een doorwrochte spanking. En klap na klap – als jij het aan kan zo hard als ik kan – geniet je van m’n prachtige kanten of latex outfit met stilettohakken. Dit allemaal speciaal voor jou…

Welk spel, welke fetisj jou ook aanspreekt, ik pas me aan en neem meteen de leiding. Want niets wat jij kan bedenken is vreemd voor mij.

Dit bericht is (na doorklik)1822 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.