mei 232015
 

Repost van 16-5 – er waren heren die zich niet realiseerden dat het overmorgen Pinksteren is. Plaatsen dus zéééér beperkt, MAAR… vraag Meesteres Pia naar haar plannen met Vriendin Mrs Lisa


Godinnen, het zijn net mensen. Vrouwmensen.

ProDommes houden te allen tijde controle, en overzien op elk moment de gehele situatie. Maar er is een moment dat de Meesteres echt naar je luistert; het moment dat jij jouw wensen, dromen en/of fantasieën kenbaar maakt. Natuurlijk luistert zij op dat moment naar jou; daarmee schets jij immers hét kader. Het kader, jullie persoonlijk universum, waarbinnen zij onder jouw huid kan kruipen en jouw ziel kan raken…

Hoe sneller zij jouw volledige en gemeende onderwerping bereikt, hoe groter haar EFFECT tijdens de rest van jullie samenzijn… (gotvergemeGEIL!)

Maar, zoals gezegd, Godinnen zijn Vrouwen. Hier dus een tip – voor wie de schoen past… als jij over jouw wensen en fantasieën begint, praat dan niet alleen over jezelf, maar over jouw verlangens in relatie tot de specifieke Meesteres. Het klinkt als een open deur, maar kennelijk vergeten nogal wat herensubs ook echt hoffelijk te zijn in de oriëntatiefase… Geldt dit voor jou, dan heb je daar dus jezelf mee! (zie gotvergemegeil ;)

Een van de Meesteressen met wie je op dit gebied ‘makkelijk scoort’ (niet verder vertellen! :) is Meesteres Pia. En dat treft! Op 25 MEI is ze tot 18 uur te booken in [LATER VERWIJDERD].

Pia-16-mei-15

“Meesteres, u dienen is mijn grootste verlangen. Uw gemak is mijn levensdoel. Kan ik iets voor u doen?”

Ennu… niet verder vertellen dat je van klapjes deze inside info hebt hoor!

Een parallelle tactiek? Meesteres Pia's wishlist

Dit bericht is (na doorklik)1548 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Sorry, the comment form is closed at this time.