jun 162014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Meesteres-Nina-16-6-14Onder de indruk, niet echt van de site, maar des te meer van wat erop staat. Maakt u kennis, mocht dat nog van toepassing zijn, met Meesteres Nina uit de West-Vlaamse gemeente Tielt-Wingene (Google Maps), tussen Gent en Brugge. (Met dank aan D. J. voor de correctie – Red.)

Ká-nonnen zeg, Meesteres Nina windt er geen doekjes om. Maar ook voor beginnende heren heeft ze een aangepast programma van vernedering, lust, spanning en afgedwongen overgave. Ook een van de eerste Meesteressen die een intrigerend en huiveringwekkend woord gebruikt:

K W E L L I N G

Daarnaast biedt ze slavenbootcamps aan, opleidingstrajecten en zelfs begeleiding tot Meesteres en Meesteres. Verder werkt ze samen met een trits aan lustslavinnen en- slaven en collega-Meesteressen. Kijk, zo begint ze haar mogelijkhedensectie op de site: Dag subs, bdsm, de andere kant van de liefde, een mis­vat­ting dat dit steeds pijn­lijk moet zijn. Het is een oneindige wereld van angst en span­ning, erotiek en pijn, een steeds ver­leggend spel, een steeds nieuwe fan­tasie. Onder mijn vleugels laat ik je al dit met passie ken­nen!

Ja, over kennen gesproken, klapjes heeft Meesteres Nina net leren kennen, en het laatste woord is over Haar nog lang niet gezegd. Geldt ook voor jullie; wie Meesteres Nina heeft ondergaan wordt van harte uitgenodigd zijn (of haar) ervaringen hieronder te plaatsen.

Meesteres-Nina-16-6-14-b

Dit bericht is (na doorklik)4170 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.