sep 172012
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lady Claire van SM Club Doma is nog maar net de nieuwe baas en de ene activiteit na de andere wordt georganiseerd.
Een klein overzichtje van wat er zoal op het programma staat:

Zaterdag 22 september is er weer een luxe Femdom avond in “Doma”. Een avond waar de Meesteressen zich weer genadeloos uit kunnen leven op hun en andere slaafjes. Ook worden er weer luxe hapjes geserveerd door de bedienende slaafjes. Zoals gewoonlijk worden de Meesteressen weer heerlijk in de watten gelegd en de slaafjes weer heerlijk misbruikt. Aanvang 20.00 uur.

Donderdag 27 september is er een T-girl avond. Deze avond wordt samen met Meesteres Ann uit Duitsland en Lady Claire georganiseerd. Kleding, pruiken, lingerie hoge hakken (t/m 45) zijn aanwezig zo ook een visagiste. Heb je zin in deze heerlijke vrouwe avond en wil je door deze twee Meesteressen aangepakt worden meld je dan snel aan. Aanvang 20.00 uur.

Donderdag 4 oktober is er een Slavenavond bij Doma. Wil je weer eens heerlijk onderhanden genomen worden door de Meesteressen van “Doma”meld je dan snel aan. Deze avond bestaat uit zweepsessies, electro, bondage enz., vertel je fantasieen als je durf Wij horen die graag.

“DOMA arrangement”

Zaterdag 20 Oktober Organiseerd “Lady Claire”een speelmiddag voor koppels met aansluitdend een “Diner” in de omgeving. Aanvang van dit speciaal arrangement is 14.00 uur. S’middag is er alle gelegenheid om samen te spelen en overal gebruik van te maken, na een paar uur spelen is er een mogelijkheid om je op te frissen en dan vertrekken we gezamelijk naar een restaurant in de omgeving van “Doma”.

Meer info op de website van Doma en vergeet niet dat je nu ook naar Doma kan zonder afspraak.

Doma TeamDoma Team

Dit bericht is (na doorklik)2045 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.