jul 032013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op dinsdag is er altijd wat te beleven bij Lady Claire

-Elke 1e Dinsdagmiddag van de maand een Oefenmiddag voor beginnende Dominante zowel commercieel als niet commercieel. Ook koppels en subs zijn welkom.

-Elke 2e Dinsdagmiddag van de maand een Bondage workshop, iedereen is hier van harte welkom zowel beginners als gevorderde.

-Elke 3e Dinsdagmiddag van de maand een Oefenmiddag voor gevorderde Dominante zowel commercieel als niet commercieel. Ook koppels en subs zijn welkom

-Elke 4e Dinsdagmiddag van de maand SPEELmiddag voor iedereen met thema naar keuze bv, Spanking, Vacuum, CBT, Vernedering enz. waar Lady Claire actief mee zal doen en waar nodig zal begeleiden.

Mocht er een 5e Dinsdag in de maand vallen dan is het Opendag “gratis entree”.

-Elke 1e Donderdagmiddag van de maand is er een BDSM Meeting waar alle gelijkgestemde welkom zijn waar vragen en ervaringen gedeeld kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje.

-Elke 1e Donderdagavond van de maand is er een Meeting voor alle commerciële binnen de BDSM en voor (sex)Club-eigena(ressen)ren. Samen zijn we sterk. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Tijd 19.00-21.00 uur. Gratis entree.

Lady Claire

Dit bericht is (na doorklik)2140 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.