dec 032013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

discovery-tv11

U mag het best weten; ik heb een zwak voor OTT-T-girls. “Huh, OTT?” Over The Top. Echt, de meest sloerige, sletterige, opgedirkte, zwaar aangezet-opgemaakte, hygiënische (!!) enz enz transseksuelen en aanverwanten, daar ga ik wel voor. Maar… ik durf niet. En trouwens, waar kom je zulke sletten tegen?

Laat nu net vanmorgen de regelmatige nieuwsbrief van Parenclub Monique in de e-bus vallen. En verdomd, aanstaande vrijdag is het Discovery Party.

Onze Discovery party is een zeer druk bezochte avond waarop bijna alles kan en mag en ook vooral te zien is. Het is een zeer actieve avond voor ervaren swingers, maar ook een geweldige avond voor Meesters, Meesteressen, slaven en slavinnen. Ook is deze avond zeer geschikt voor travestieten die zich op hun mooist willen laten zien. Hetero of bi, alles kan en voor bi contacten hebben we aparte kamertjes. … (bron).

De all-inclusive prijzen vallen best mee voor een avondvullend programma. En ook voor single mannen is het deurbeleid tamelijk ruimhartig en eenmaal binnen goed georganiseerd.

Ja, ff m’n agenda checken, m’n stoute schoenen zoeken, maar als ik ooit zo’n sloerie keihard wil laten weten wie ze is en wat haar plaats is – om te te beginnen op handen en knieën – dan moet ik hier zijn.

Dit bericht is (na doorklik)2299 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.