jun 302014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bid jij tot goddelijke Vrouwen? Onderwerp jij je aan Hun regels, grillen en Dominantie? Zou je willen dat Zij, ook al is het maar heeeel eventjes, zich zouden verlagen om zich met jouw miserabel leventje te bemoeien? Wat aandacht voor jouw pik? Jouw verlangens, jouw nooit-helemaal bevredigend orgasme? Zou jij eindelijk eens willen klaarkomen zoals je in jouw fantasieën het leven uit je spuit? Misschien zelfs na een tijd van gedwongen onthouding, opgelegd door de Vrouw tot wie jij bidt?

Zoek niet verder, Meesteres Pia & Dominatrix Elena hebben een bondgenootschap gesloten in Femdom Heaven. Als Dubbelgodin strijken Zij onverwacht neer op donderdag 3 juli in de SM kamer van Dynamite Privé op de grens van Nieuwegein/Utrecht, tussen 12.00 en 21.00 uur. Voor 1 uur a € 300 koop je verlossing.

Zijn twee Godinnen teveel voor je, maar een trio met een mooi en geil vanillameisje kan je (net) handlen? Of wil je ‘gewoon’ 1op1 met óf Meesteres Pia óf Dominatrix Elena? Ook goed. Dus stop met bidden of fantaseren en begin met mailen om af te spreken. Via info@meesterespia.com. Je mailt met de Meesteres zelf, wees correct en geef duidelijk aan of je een triosessie met 2 Meesteressen wil of 1op1-sessie en met welke Meesteres. (Ook 1op1-sessies a € 100 per half uur mogelijk met 1 van de Meesteressen.)

Meesteres Pia

Dominatrix Elena

PS – Ingewilligde gebeden

Dit bericht is (na doorklik)2198 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.