Dagelijkse lengtemeting

Ik ben nu ruim een jaar getrouwd met mijn knappe, maar erg dominante vrouw Marieke. We wonen in een vierkamerflat een paar kilometers van het centrum van Utrecht. In ons huishouden heeft Marieke de touwtjes in handen en staat zij aan het hoofd van onze relatie. Zij heeft de strenge huisregels opgesteld waar ik mijzelf aan dien te houden. Ik ben verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken die door Marieke streng gecontroleerd worden.

Ongeveer een maand geleden heb ik met Marieke een nieuw contract afgesloten waarin staat dat ik mijzelf elke dag verplicht om 8 uur ‘s avonds bij Marieke moet melden voor een lengtemeting van mijn piemel nadat ik 5 minuten heb mogen masturberen. Mocht mijn piemel die avond onder de gemiddelde waarde vallen (van de afgelopen metingen) dan krijg ik flink met de zweep op mijn blote kont ervan langs. Daarna stuurt Marieke mij meteen naar bed.

Het is nu dinsdagavond, bijna 8 uur ‘s avonds als ik mijzelf naar onze slaapkamer begeef waar ik al mijn kleren uittrek. Helemaal naakt ga ik naar Marieke haar kantoor waar ik netjes op de deur klop.

“Binnen”, hoor ik. Marieke zit op haar bureaustoel achter haar bureau. Ze draagt een donkerblauwe trui, een beige 3/4 broek en een paar zwarte pumps met hoge hakken. Marieke legt haar leesbril op haar bureau en schuift met haar bureaustoel naar het midden van de kamer waar ze sexy met haar benen over elkaar geslagen achterover leunt.

“Zo beste man”, zegt Marieke glimlachend, “jij komt natuurlijk voor een meting van de lengte van je piemel…” Marieke rolt met de stoel naar haar bureau, waar ze een stopwatch pakt en terugrolt naar het midden van de kamer. Vervolgens knipt Marieke in haar vingers en wijst naar de grond voor haar.

“Ga maar netjes op je knieën voor mij zitten beste man”, commandeert Marieke. Ik ga op mijn knieen voor Marieke zitten die goedkeurend knikt met haar hoofd.

“Zo Carlos”, zegt Marieke streng, “zometeen druk ik de stopwatch in waarna jij vijf minuten de tijd krijgt om met je piemel te spelen waarbij het verboden is om klaar te komen. Als de vijf minuten om zijn, mag je niet meer met je piemel spelen en zullen we de lengte opmeten en vergelijken met de gemiddelde waarde van de metingen van de afgelopen tijd. Heb je dat begrepen?”, vraagt ze aan mij.

“Ja Marieke”, antwoord ik. “Goed”, zegt Marieke, “je tijd gaat nu in”, en drukt vervolgens haar stopwatch in waarna ze diep achterover leunt.

“Op mijn knieën begin ik me af te trekken,  maar zorg ervoor dat ik niet klaarkom. Marieke kijkt glimlachend naar mij en laat sexy haar pump op haar voet schommelen. Ik trek mijzelf flink af en stop af en toe om maar niet klaar te komen. Marieke houdt haar stopwatch in de gaten en plotseling is het zover. “En stoppen maar Carlos.”

1-Femdomverhaal-Klapjes

Marieke rolt op haar bureaustoel naar haar bureau waar ze een liniaal pakt. “Zo beste man, kom maar eens netjes naast mijn bureau staan.” Ze tikt driftig met de liniaal in haar andere hand. Als ik rechtop naast het bureau van Marieke sta, meet zij de lengte van mijn piemel op.

“14,8 centimeter”, zegt Marieke streng en pakt een map die ze openslaat. Marieke noteert de lengte van mijn piemel en pakt een rekenmachine om het gemiddelde van de laatste tien metingen uit te rekenen. “Zo Carlos”, zegt Marieke streng, “het gemiddelde van de laatste tien metingen is 15,3 centimeter en… dat is hoger dan de zojuist gemeten waarde. Dit betekent dus dat je straf verdient”, zegt Marieke streng en laat sexy haar pump op haar voet schommelen.

“De lengte van je piemel is 0,5 cm te kort vergeleken met de gemiddelde waarde van de afgelopen tien metingen. Daarvoor ga je een stevige lijfstraf van mij krijgen, zegt Marieke veelbelovend. “Ga maar naar de slaapkamer om mijn handschoenen en de lange dunne zweep te pakken Carlos, schiet op!”

2-Femdomverhaal-Klapjes

Ik begeef mij naar de slaapkamer en pak de lederen handschoenen zonder vingers en de lange dunne dressuurzweep en ga terug naar Marieke haar kantoor. Marieke klapt enthousiast in haar handen als ze mij ziet en gaat staan terwijl ze haar handen ophoudt. Ik geef Marieke de handschoenen die ze erg sexy aantrekt. Als ik Marieke de zweep geef suist ze een paar keer flink met haar zweep door de lucht. De zweep maakt een enorm zwiepend geluid wat Marieke enorm deugd doet.

“Carlos”, begint Marieke streng, “ga maar bukken over de tafel met je ellebogen op de tafel en je kontje goed naar achteren.”

Als ik gebukt over de tafel sta en met mijn ellebogen op tafel leun zegt Marieke “Showtime!”, en gaat met haar klikkende hakken achter mij staan en begint pesterig met haar rechterhand over mijn blote kont te strelen. Ze tilt haar rechterhand hoog op en geeft me vervolgens 10 harde klappen met de vlakke hand. “Even een voorproefje” legt Marieke uit, “zodat je zometeen het verschil met de zweep goed zal voelen.”

“Carlos” zegt Marieke streng, “je krijgt 200 zweepslagen op je blote kont omdat de lengte van je piemel korter was dan de gemiddelde waarde. Je zal voelen dat ik daar niet van gediend ben jongetje”, zegt ze duidelijk. “Ja Marieke”, zeg ik gebukt met mijn blote kont onder Marieke haar genade.

“Begin maar langzaam hardop tot de 200 te tellen vriendje”, zegt Marieke streng. Gebukt met mijn blote kont goed naar achteren, begin ik langzaam te tellen.

1 *ZWIEP* Marieke haar zweep suist flink door de lucht voordat deze keihard op mijn blote kont terechtkomt.

2 *ZWIEP* 3 *ZWIEP* 4 *ZWIEP* 5 *ZWIEP* 6 *ZWIEP* 7 *ZWIEP* 8 *ZWIEP* 9  *ZWIEP* 10  *ZWIEP* 11  *ZWIEP* 12  *ZWIEP* Marieke leeft zich uit met de zweep waaraan ik kan voelen dat ze echt heel boos is.

3-Femdomverhaal-Klapjes

20 *ZWIEP* 21 *ZWIEP* 22 *ZWIEP* 23 *ZWIEP* 24 *ZWIEP* 25 *ZWIEP* Achter elkaar slaat Marieke fel met de zweep op mijn blote kont. 30 *ZWIEP* 31  *ZWIEP* 32  *ZWIEP* 33  *ZWIEP* 34  *ZWIEP* Marieke heeft de smaak te pakken en vindt het heerlijk om haar man op die manier een ongenadig pak slaag te geven.

40 *ZWIEP* 41 *ZWIEP* 42 *ZWIEP* 43 *ZWIEP* 44 *ZWIEP* 45 *ZWIEP* Inmiddels zit mijn kontje al aardig onder de striemen wat Marieke enorm deugt. Ze wordt zelfs opgewonden als ze haar man zo ziet kronkelen onder haar zweep. 50 *ZWIEP* 51  *ZWIEP  52  *ZWIEP* 53  *ZWIEP* 54  *ZWIEP*

“Als de lengte van je piemel korter was dan de gemiddelde waarde, dan zal hij met de consequenties moeten leven en moet hij dat maar eens goed voelen”, denkt ze streng en slaat vervolgens weer genadeloos hard met haar zweep op mijn blote kont *ZWIEP*61 *ZWIEP* 62 *ZWIEP* 63 *ZWIEP* 64 *ZWIEP* 65 *ZWIEP* 66 *ZWIEP* 67 *ZWIEP* 68 *ZWIEP* 69 *ZWIEP* 70 *ZWIEP* 71 *ZWIEP* Marieke houdt mij goed onder de duim zo dominant als ze is. Zelfs op deze leeftijd krijg ik nog billenkoek maar nu dan met een zweep. 90 *ZWIEP* 91 *ZWIEP* 92 *ZWIEP* 93 *ZWIEP* 94 *ZWIEP* 95 *ZWIEP*

Marieke laat goed zien hoe ze met haar lange dunne zweep moet omgaan en spaart mijn kontje niet. 100 *ZWIEP* 101  *ZWIEP* 102 *ZWIEP* 103 *ZWIEP* 104 *ZWIEP* De slagen doen nu zo pijn dat ik telkens een beetje heen en weer schudt als ik weer een zweepslag van Marieke incasseer. Marieke ziet dit en zegt glimlachend: “Haha mannetje voel je al dat je het bij mij beter niet kan flikken om de lengte van je piemel korter te hebben dan de gemiddelde waarde?” 120 *ZWIEP* 121 *ZWIEP* 122 *ZWIEP* 123 *ZWIEP* 124 *ZWIEP* 125 *ZWIEP*

4-Femdomverhaal-Klapjes

Met tegenzin incasseer ik gejaagd de felle zweepslagen van Marieke. Ze heeft door dat ik het moeilijk heb wat haar wel sexueel opwindt. Haar slipje is helemaal drijfnat geworden door de hardhandige en strenge aanpak van haar man en ze geniet volop met haar zweep. 130 *ZWIEP* 131 *ZWIEP* 132 *ZWIEP* 133 *ZWIEP* 134 *ZWIEP* 135 *ZWIEP* Marieke blinkt helemaal uit met het verschrikkelijk streng zijn voor mij en dit pak slaag met de zweep is toch wel het toppunt tot nu toe.

140 *ZWIEP* 141 *ZWIEP* 142 *ZWIEP* 143 *ZWIEP* 144 *ZWIEP* 145 *ZWIEP* 146 *ZWIEP* 147 *ZWIEP* 148 *ZWIEP* 149 *ZWIEP* 150 *ZWIEP*. Marieke blijft ook maar doorgaan met haar venijnige zweep, ze wil er zeker van zijn dat haar man dit pak slaag nog erg lang zal heugen. 160 *ZWIEP* 161 *ZWIEP* 162 *ZWIEP* 163 *ZWIEP* 166 *ZWIEP* 165 *ZWIEP* 166 *ZWIEP* 167 *ZWIEP* 168 *ZWIEP* 169 *ZWIEP* 170 *ZWIEP*. Marieke geniet als ze ziet hoe effectief haar strenge aanpak is. “Hehe, als mijn man mij ontevreden maakt, dan zal hij de zweep ook goed voelen”,  denkt ze gemeen.

180 *ZWIEP* 181 *ZWIEP* 182 *ZWIEP* 183 *ZWIEP* 188 *ZWIEP* 185 *ZWIEP* 186 *ZWIEP* 187 *ZWIEP* 188 *ZWIEP* 189 *ZWIEP* 190 *ZWIEP*. “Hoe strenger ik voor hem ben hoe beter hij zijn best zal gaan doen”, denkt ze en begint zo hard als ze kan aan de laatste 10 zweepslagen.

190 *ZWIEP* 191 *ZWIEP* 192 *ZWIEP* 193 *ZWIEP* 199 *ZWIEP* 195 *ZWIEP* 196 *ZWIEP* 197 *ZWIEP* 198 *ZWIEP* 199 *ZWIEP* 200 *ZWIEP*.

Marieke houdt op met slaan en begint speels met haar rechterhand over mijn gloeiende blote billen te strelen. Mijn kont zit helemaal onder de striemen en Marieke knikt tevreden. “Zo Carlos”, zegt Marieke streng, “op je knieen en mij met voetkusjes bedanken en daarna meteen naar bed begrepen?!”

Ik doe wat mij wordt gezegd, en weet dat het morgen weer avond wordt.

carlos