FetishBabe Vera stelt zich voor

Ik ben begonnen als puur pornomodel en dat was het begin van mijn avontuur. Ik heb voor verschillende producenten gewerkt en ben blijven hangen bij Charisma Gold.

Dankzij haar adviezen ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als producent,en heb ik veel dingen in eigen handen genomen. Ik ben altijd iemand geweest die exact weet wat ze wilt en hoe het zal gebeuren,dat mag intussen wel duidelijk zijn.

Sinds een aantal jaar verdiep ik me ook in de wereld van BDSM en fetishes; iets wat me vanaf dag 1 al intrigeerde. Naarmate ik er meer mee bezig was, des te meer raakte ik in de ban. Aangezien ik graag grenzen opzoek en nieuwe ervaringen opdoe, is mijn ervaring heel snel gegroeid.

Mijn gedrevenheid om te leren heeft me hier absoluut bij geholpen en de vele complimenten waren de bevestiging die ik nodig had. Dat ik beide kanten van het spel ken, zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in de ander. Daar leer je mijns inziens het meeste van, hoewel de meningen daarover verdeeld zijn; over een Mrs die ook een andere kant laat zien.

Ik speel het spel het meest oprecht als ik mezelf blijf. En wie is dat dan?

Een dame gedreven door fetishes, erotiek op hoog niveau en dit vermengd met kinkyelementen. Kortom, een gepassioneerde ziel die haar emoties durft te tonen in het spel.

fetish-babe-vera-30-9-2015
“Een van de laatste dagen met rood haar. Klik me (waag het eens als je dat op m’n kont doet… 🙂 en lees m’n ontboezemingen op m’n eigen site! “

Voor mijn gevoel ben ik nu zover ontwikkeld dat ik klaar ben om mijn eigen naam te vestigen in de scene en sessies te geven op hoogwaardig niveau in een gelijkwaardige setting.

Ik heb een gunstig gelegen BDSM-studio gevonden voor het hardere en hardste werk. Waar? In Zaltbommel, lekker centraal. Hier kan ik mijn gang om kinksters, slaven en/of slavinnen, travo’s en andere geinteresseerden te ontvangen, en ze te verblijden en laten lijden met mijn perverse en sadistische methodes. Inmiddels mijn grootste passie van allemaal.

Omdat ik duidelijk onderscheid wil maken tussen mij als model en Fetish Babe Vera is er nu een aparte website gewijd aan dat wat ik het liefste doe en anderen aandoe: FetishBabe-Vera.DominatrixSites.Com.  Dus lean back,enjoy and come back for more.. (Ook hier op Klapjes trouwens…)

Sincerely yours,

Vera

Van de redactie: hier robert n.a.v. onze 1e posting over FetishBabe Vera
Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Choose your language

Webcamsex

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en aanbiedingen!
Flirten met dominante vrouwen! Flirten met dominante vrouwen! Flirten met dominante vrouwen!
ADVERTISEMENT