Sep 162014
 

Holy smokes!! Lang leve internet! Een videodagboek van de Amerikaanse Cuckoldress Sidney Connor. 26 filmpjes, geschoten over bijna twee jaar tijd. (English)

Het begon op Halloween 2012, groot bangmaak- en verkleedfeest van de Americano’s. Nog totaal onschuldig wat betreft cuckoldry ging Sindney’s vent als vrouw verkleed naar een feest. Op dat feest ontmoetten ze een – wat later bleek – heuse Bull, en hij nam het echtpaar mee naar zijn huis. Een week of twee later maakte Mevrouw Connor haar eerste vlog/videolog. Over twee jaar tijd verandert hun huwelijk in een die-hard Femdom en ‘vervrouwelijking’ relatie, compleet met Bulls, toyboys, the works. De vent gaat zelfs – ‘gedwongen’ – aan de vrouwelijke hormonen.

Voer voor psychologen en beginnende cuckoldrystellen – of voor fantaserende heren om aan de Vrouw te laten zien. “Dit bedoel ik nou…”

Hieronder een printscreen van de inhoudsopgave van de playlist (episode 14 bestaat niet). Klik erop en je komt op de echte YouTubepagina. (Vanwege de heftige – gesproken – inhoud, moet je wel bij YouTube zijn ingelogd -> leeftijdcheck.) Daaronder deel 1, tevens begin van de playlist, ‘hoe het allemaal begon’. (Vanaf Klapjes.nl kan je wel kijken zonder in te loggen)

Volgens mij is de serie nog niet af. De eerste video’s zijn gemiddeld een minuutje of vijf, de laatste delen worden een stuk langer. Als je het aanspreekt: enjoy!

Sydney-Connor-750

Aug 282014
 

Gina-Dol-28-8-14Oh ja… ZIJ is over twee weken weer in Nederland. ZIJ = Gina Doll, the highclass fetish and BDSM Lady

Donderdag en vrijdag 11 & 12 september, in de SM-room van club Dynamite Prive te Nieuwegein (nabij de A2).

Eigenlijk zouden ze over Haar een film of beter nog: een documentaire moeten maken. En die dan vertonen op hét BDSM/Kink-festival van Europa. Misschien een idee voor die enkele cineast die regelmatig hier op Kläpchens komt…?

Hoe dan ook: ga jij met Haar werken of laat je Haar jou bewerken? Email de Dame persoonlijk in Duits of Engels voor een afspraak: ginadoll_info@yahoo.de

Jul 082014
 

Wat is Femdom? Hoe kan het in een relatie worden geintegreerd? Wat is een Femdom life-style? Wat maakt een vrouw zich seksueel bevoegd? Hoe kan een vrouw aan zelfvertrouwen bouwen en wat kan je relatie interessant en spannend maken? Hoe communiceer je als vrouw met je partner over je Dominante wensen?

Jul 032014
 

UPDATE 4  juli – Onderstaand filmpje van pand en pandgebruikers moet binnenkort op de schop. Er komt namelijk 5de BDSM-ruimte bij. Ze zijn bezig met de gehele zolder te verbouwen.

Kijk eens aan, een van onze vroegere adverteerders komt met een promotiefilmpje van maar liefst 8 minuten. Dat is niet gering, alsook het filmpje zelf. Ze zeggen wel eens: je bent hoe je je representeert. Nou, dat belooft dus wat bij Meesteres België.

Jun 202014
 

Gisteren bespraken we de BDSM-art van Peter Konijn, vandaag staat het voetlicht op de huidige ‘must see’ filmhuisfilms en documentaires met BDSM en Fetisj als thema.

Ze worden zelfs vanaf vandaag tot en met volgende week op een heus festival vertoond: Das Nachtschatten BDSM / Fetish Film Festival te München. Niet naast de deur, toch besteden we er aandacht aan. Dit zijn toch wel films, docs en cinematografische experimenten waar lifestylers in elk geval van gehoord moeten hebben.

Remedy, The Incomplete / My day with Tarna, Pan Play Decadence, Häppchenweise, Preaching to the Perverted, The Passion of Life, Doing it again: Playful Awakenings, SM Richter, Buon Compleanno, Sex Novo.  (Ga naar het Nachtschatten-weekprogramma voor beschrijvingen.)

Dit heb je niet van ons…
Zelf heb ik er welgeteld één van gezien, maar ben wel razendnieuwsgierig naar de rest. Zo nieuwsgierig zelfs dat wij van Klapjes na volgende week gaan polsen wat het kost om het gehele gebeuren naar Nederland of Vlaanderen te halen. Dus inclusief film- en documentairemakers en soms ook acteurs, die bij dit soort festivals hun werk inleiden. We houden u op de hoogte.

nachtschatten-20-6-14

Jun 012014
 

Zo dan. Op een betaalsite van Kim Holland-producties, maar wel met een gratis intro en wat ‘bijgeluiden’: Meesteres Noir met privéslavinnetje victoria over Extreme Penetraties. Het blijkt al de derde aflevering te zijn.

  • U kunt zelf zoeken naar aflevering 1 en 2 vanaf de betreffende pagina.
  • Of… neem zelf contact op met Meesteres Noir; niet om filmpjes te zoeken, maar om Haar wat in u te laten zoeken :)

Noir-Extreme-Penetraties

Mar 212014
 

Jawel, het weekend staat weer voor de deur. Voor velen is het al begonnen. En… het is het eerste weekend van de lente! Worden het broeierige dagen? Als je de posts van afgelopen week hebt gevolgd zou je zeggen van wel!

Klapjes-22-maart-14

Of je blijft thuis en voordat je straf krijgt, knutsel je wat… (klik plaatje)

  • Zo is er vanavond in Balen, Belgie een Kinkyslavinnen-meeting (va 20 uur)
  • Morgen, aan de andere kant van het Nederlands taalgebied, in Noord-Holland, houdt Parenlub Monique de vierwekelijkse BDSM Saturday
  • Of je gaat morgen (terug) naar Vlaanderen, alwaar in het Fetish Café te Antwerpen o.a. mindfuck en vernedering aan de orde komen
  • ‘Moet’ je in de tuin werken, of zou je naar Den Haag willen, maar de boel is afgesloten vanwege de Internationale Nucleaire Top, dan kan je ook een avondje internetbuizen met het themakanaal FemDom van onze bevriende Eroprofile
  • Een andere optie is om het Nederlandstalige 18+sociaal medium Zabber te ontdekken
  • Je kan natuurlijk altijd naar de sites van één van de  Nederlandse of Vlaamse Meesteressen om iets te regelen
  • Of bezoek eens een van de sites die we in de rechterkolom bij Klapjes’ service hebben staan, service van de zaak. Met name My Erotic Bunny zindert van geilheid (voor cuckolding-fans)
  • En tot slot, staan de comments hierbeneden open. Wie iets anders weet, kan het daar met link en al neerzetten. Heb je je nog nooit wat gepost, dan kan het ff duren voordat je jouw reactie terugziet. Deze moderatie is vanwege de enorme hoeveelheden spam die we aan de achterkant van deze site binnenkrijgen (maar ook: is jouw e-adres/IP eenmaal goedgekeurd, dan staat je reactie er meteen.)

Hoe dan ook, veel plezier en vier de lente!

Dec 022013
 

Of je nou betaal-TV hebt of niet, ‘onze’ scheids Meesteres Noir is in actie te zien, online bij Uitzending Gemist van Kamp Holland. 

Om eerlijk te zijn: ik heb geen uitgebreid TV-zenderpakket die de meeste kabelaars aanbieden. Heb jij het wel, dan ken je ongetwijfeld het programma “Meiden van Holland” van de illustere Kim Holland en haar team. Nu hebben ze een heel interessante reality afvalrace bedacht: Kamp Holland.

Tien sexy meiden, geheel verschillende types (voor elk wat wils uiteraard) strijden om de gunst van de kijker in een mentale en fysieke uitputtingsslag. Geen porno, maar wel met scenes die je bij Big Brother en De Bus niet zag ;) ) Ook de haat en nijd onderling is leuk maar soms ook ontluisterend om te zien. De gemiddelde bitchfight is er niks bij. Maar goed, in zo’n gezelschap is een Ordeschepper nodig; Iemand die recht spreekt, die streng doch rechtvaardig is. Je kent dat allemaal wel.

Wat blijkt? Een van onze bevriende Meesteressen, Meesteres Noir, speelt in aflevering 4 zo’n rol als scheidsrechter bij het ‘stripvoetbal’. Scoort het ene team, dan moet het andere iets uittrekken. (Da’s wel wat anders dan shirtje wisselen whawhawha.) Aflevering 4 is in z’n geheel te bekijken bij Kamp Holland Uitzending Gemist.

ScheidsNoir

(printscreen) Meesteres Noir met de Kamp Holland-presentator net voor de wedstrijd