Dec 072014
 

Hoorden we vorige week dat in Groot-Brittannië expliciete onlineporno – waaronder ze ook BDSM rekenen – wordt verboden, op YouTube verschijnen meer en meer filmpjes van de ons bekende Meesteressen. Uiteraard niet zoals het er werkelijk aan toegaat, maar verleidend en belovend, als een soort muziekvideoclip. Dan accepteert YT het fillempie nét. Hier die van Lady Bellatrix, opgenomen vorig jaar april toen ze hier was.

Sep 162014
 

english-flagHoly smokes!! Lang leve internet! Een videodagboek van de Amerikaanse Cuckoldress Sidney Connor. 26 filmpjes, geschoten over bijna twee jaar tijd.

Het begon op Halloween 2012, groot bangmaak- en verkleedfeest van de Americano’s. Nog totaal onschuldig wat betreft cuckoldry ging Sindney’s vent als vrouw verkleed naar een feest. Op dat feest ontmoetten ze een – wat later bleek – heuse Bull, en hij nam het echtpaar mee naar zijn huis. Een week of twee later maakte Mevrouw Connor haar eerste vlog/videolog. Over twee jaar tijd verandert hun huwelijk in een die-hard Femdom en ‘vervrouwelijking’ relatie, compleet met Bulls, toyboys, the works. De vent gaat zelfs – ‘gedwongen’ – aan de vrouwelijke hormonen.

Voer voor psychologen en beginnende cuckoldrystellen – of voor fantaserende heren om aan de Vrouw te laten zien. “Dit bedoel ik nou…”

Hieronder een printscreen van de inhoudsopgave van de playlist (episode 14 bestaat niet). Klik erop en je komt op de echte YouTubepagina. (Vanwege de heftige – gesproken – inhoud, moet je wel bij YouTube zijn ingelogd -> leeftijdcheck.) Daaronder deel 1, tevens begin van de playlist, ‘hoe het allemaal begon’. (Vanaf Klapjes.nl kan je wel kijken zonder in te loggen)

Volgens mij is de serie nog niet af. De eerste video’s zijn gemiddeld een minuutje of vijf, de laatste delen worden een stuk langer. Als je het aanspreekt: enjoy!

Sydney-Connor-750

Aug 282014
 

Gina-Dol-28-8-14Oh ja… ZIJ is over twee weken weer in Nederland. ZIJ = Gina Doll, the highclass fetish and BDSM Lady

Donderdag en vrijdag 11 & 12 september, in de SM-room van club Dynamite Prive te Nieuwegein (nabij de A2).

Eigenlijk zouden ze over Haar een film of beter nog: een documentaire moeten maken. En die dan vertonen op hét BDSM/Kink-festival van Europa. Misschien een idee voor die enkele cineast die regelmatig hier op Kläpchens komt…?

Hoe dan ook: ga jij met Haar werken of laat je Haar jou bewerken? Email de Dame persoonlijk in Duits of Engels voor een afspraak: ginadoll_info@yahoo.de

Jul 082014
 

Wat is Femdom? Hoe kan het in een relatie worden geintegreerd? Wat is een Femdom life-style? Wat maakt een vrouw zich seksueel bevoegd? Hoe kan een vrouw aan zelfvertrouwen bouwen en wat kan je relatie interessant en spannend maken? Hoe communiceer je als vrouw met je partner over je Dominante wensen?

Jul 032014
 

UPDATE 4  juli – Onderstaand filmpje van pand en pandgebruikers moet binnenkort op de schop. Er komt namelijk 5de BDSM-ruimte bij. Ze zijn bezig met de gehele zolder te verbouwen.

Kijk eens aan, een van onze vroegere adverteerders komt met een promotiefilmpje van maar liefst 8 minuten. Dat is niet gering, alsook het filmpje zelf. Ze zeggen wel eens: je bent hoe je je representeert. Nou, dat belooft dus wat bij Meesteres België.

Jun 202014
 

Gisteren bespraken we de BDSM-art van Peter Konijn, vandaag staat het voetlicht op de huidige ‘must see’ filmhuisfilms en documentaires met BDSM en Fetisj als thema.

Ze worden zelfs vanaf vandaag tot en met volgende week op een heus festival vertoond: Das Nachtschatten BDSM / Fetish Film Festival te München. Niet naast de deur, toch besteden we er aandacht aan. Dit zijn toch wel films, docs en cinematografische experimenten waar lifestylers in elk geval van gehoord moeten hebben.

Remedy, The Incomplete / My day with Tarna, Pan Play Decadence, Häppchenweise, Preaching to the Perverted, The Passion of Life, Doing it again: Playful Awakenings, SM Richter, Buon Compleanno, Sex Novo.  (Ga naar het Nachtschatten-weekprogramma voor beschrijvingen.)

Dit heb je niet van ons…
Zelf heb ik er welgeteld één van gezien, maar ben wel razendnieuwsgierig naar de rest. Zo nieuwsgierig zelfs dat wij van Klapjes na volgende week gaan polsen wat het kost om het gehele gebeuren naar Nederland of Vlaanderen te halen. Dus inclusief film- en documentairemakers en soms ook acteurs, die bij dit soort festivals hun werk inleiden. We houden u op de hoogte.

nachtschatten-20-6-14

Jun 012014
 

Zo dan. Op een betaalsite van Kim Holland-producties, maar wel met een gratis intro en wat ‘bijgeluiden’: Meesteres Noir met privéslavinnetje victoria over Extreme Penetraties. Het blijkt al de derde aflevering te zijn.

  • U kunt zelf zoeken naar aflevering 1 en 2 vanaf de betreffende pagina.
  • Of… neem zelf contact op met Meesteres Noir; niet om filmpjes te zoeken, maar om Haar wat in u te laten zoeken :)

Noir-Extreme-Penetraties