Apr 102014
 

Iemand mailde vannacht de redactie: “Jullie hebben heel af en toe een bericht naar een hele geile amateurfilmpjessite. Maar ik kan het niet meer vinden. Hoe heet die filmpjessite ook alweer?”

Nou bert, at your service. Maar eh… Je kan ook de zoekfunctie van de site gebruiken. “films” is voldoende. Veel plezier (oh ja, just in case: klik op het plaatje : )

FemDomFilms-online

Mar 212014
 

Jawel, het weekend staat weer voor de deur. Voor velen is het al begonnen. En… het is het eerste weekend van de lente! Worden het broeierige dagen? Als je de posts van afgelopen week hebt gevolgd zou je zeggen van wel!

Klapjes-22-maart-14

Of je blijft thuis en voordat je straf krijgt, knutsel je wat… (klik plaatje)

  • Zo is er vanavond in Balen, Belgie een Kinkyslavinnen-meeting (va 20 uur)
  • Morgen, aan de andere kant van het Nederlands taalgebied, in Noord-Holland, houdt Parenlub Monique de vierwekelijkse BDSM Saturday
  • Of je gaat morgen (terug) naar Vlaanderen, alwaar in het Fetish Café te Antwerpen o.a. mindfuck en vernedering aan de orde komen
  • ‘Moet’ je in de tuin werken, of zou je naar Den Haag willen, maar de boel is afgesloten vanwege de Internationale Nucleaire Top, dan kan je ook een avondje internetbuizen met het themakanaal FemDom van onze bevriende Eroprofile
  • Een andere optie is om het Nederlandstalige 18+sociaal medium Zabber te ontdekken
  • Je kan natuurlijk altijd naar de sites van één van de  Nederlandse of Vlaamse Meesteressen om iets te regelen
  • Of bezoek eens een van de sites die we in de rechterkolom bij Klapjes’ service hebben staan, service van de zaak. Met name My Erotic Bunny zindert van geilheid (voor cuckolding-fans)
  • En tot slot, staan de comments hierbeneden open. Wie iets anders weet, kan het daar met link en al neerzetten. Heb je je nog nooit wat gepost, dan kan het ff duren voordat je jouw reactie terugziet. Deze moderatie is vanwege de enorme hoeveelheden spam die we aan de achterkant van deze site binnenkrijgen (maar ook: is jouw e-adres/IP eenmaal goedgekeurd, dan staat je reactie er meteen.)

Hoe dan ook, veel plezier en vier de lente!

Dec 022013
 

Of je nou betaal-TV hebt of niet, ‘onze’ scheids Meesteres Noir is in actie te zien, online bij Uitzending Gemist van Kamp Holland. 

Om eerlijk te zijn: ik heb geen uitgebreid TV-zenderpakket die de meeste kabelaars aanbieden. Heb jij het wel, dan ken je ongetwijfeld het programma “Meiden van Holland” van de illustere Kim Holland en haar team. Nu hebben ze een heel interessante reality afvalrace bedacht: Kamp Holland.

Tien sexy meiden, geheel verschillende types (voor elk wat wils uiteraard) strijden om de gunst van de kijker in een mentale en fysieke uitputtingsslag. Geen porno, maar wel met scenes die je bij Big Brother en De Bus niet zag ;) ) Ook de haat en nijd onderling is leuk maar soms ook ontluisterend om te zien. De gemiddelde bitchfight is er niks bij. Maar goed, in zo’n gezelschap is een Ordeschepper nodig; Iemand die recht spreekt, die streng doch rechtvaardig is. Je kent dat allemaal wel.

Wat blijkt? Een van onze bevriende Meesteressen, Meesteres Noir, speelt in aflevering 4 zo’n rol als scheidsrechter bij het ‘stripvoetbal’. Scoort het ene team, dan moet het andere iets uittrekken. (Da’s wel wat anders dan shirtje wisselen whawhawha.) Aflevering 4 is in z’n geheel te bekijken bij Kamp Holland Uitzending Gemist.

ScheidsNoir

(printscreen) Meesteres Noir met de Kamp Holland-presentator net voor de wedstrijd

 

Nov 272013
 

MdmeCaramel2De Engelse Meesteres Madame Caramel en de Nederlandse Dominatrix Dinah zijn momenteel weer in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Aldaar laten zij zich fêteren door welgestelde onderdanige heren in ruil voor harrrde actie. Als ze in “probably the most beautiful city on Earth” zijn, wordt de communicatie voor de Dames gedaan door een agentschap tevens website: MistressDubai.Com.  Dat doet die club wel goed. Vannacht kregen we een berichtje binnen: “Free Movies of Dubai Mistresses”. Een vertalinkje was snel gedaan -

Madame Caramel en Dominatrix Dinah hebben ieder een eigen YouTubekanaal. De video’s gaan over foot fetisj, dog play, latex fetisj, vernedering en nog veel meer.

MrsDinah-speelsBent u na het zien van de filmpjes in de stemming gekomen voor het echte werk? Dan kunt u contact opnemen met de Meesteres van uw keuze:

Madame Caramel: +971 556 795 335 of Madame_Caramel@hotmail.co.uk
Dominatrix Dinah: +971 505 177 251 of mistressamsterdam@yahoo.com

 

 

Nov 052013
 

Een kort bericht voor een kort fillempie. Weet u nog? Club Black Whip was midden oktober in Amsterdam. Nou, daar is een kort filmpje van (28 seconden). Helaas niet te embedden, vandaar alleen de link:

http://clubblackwhip.co.uk/club-black-whip-in-amsterdam/

Poor fellow *grin*

Notice also the caring and thanking words of – I guess – Madame Caramel at the end.

PS – klik naast de tijdregistratie, dan gaat het filmpje lopen.

Oct 312013
 

Er zijn maar weinig Bekende Nederlanders die de stap naar de erowereld hebben gemaakt. Turnster Verona van de Leur, door kenners uitgeroepen als de “beste NL-turnster aller tijden”, deed dat in 2008 wel. Op het hoogtepunt van haar carrière, ze was slechts 22 jaar, koos ze naar eigen zeggen voor “vrijheid”. Die vrijheid bouwde ze samen met haar partner uit tot een heus erotisch bedrijf. Ze begon met thuiscammen, en dat doet ze nog steeds, maar inmiddels bestieren ze een model agency en videoproductiebedrijf.

Eergisteren is haar short movie online gekomen: Life in the fast lane, en die kan hier natuurlijk niet ontbreken. Temeer omdat ze bij haar camprovider heeft aangevinkt iets met FemDom te hebben.

Filmpjes zoeken

 films  Comments Off
May 232013
 

Fucked tube maakt het makkelijk om nieuwe femdom filmpjes online te vinden. Zoek direct over de verschillende sites heen.

fucked-tube

 Posted by at 4:46 am